Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 29)

Оценка опрема ТОП-10

Двојна алуминиумска амбалажа машина SHWD-24

7169

989807
  • Двојна машина за пакување од алуминиум
  • Двојно алуминиумско пакување

Уредот за двојно алуминиумско пакување SHWD-24 е опремен со спојка за напојување, заштедувајќи таблети и материјали за пакување за време на дебагирање на опремата. Овој модел има уникатен метод за мазно хранење, елиминирајќи го отсуството на спакуван материјал. Особено погоден за пакување различни видови на обложени таблети. Комплетна автоматска контрола, точност, убаво пакување. Напредната и компактна форма на опремата, висока продуктивност, низок шум, практично работење и одржување (брзо заменување на калапите заштедува време). Големината на примерокот може слободно да се прилагоди. Пневматското печат може слободно да се прилагоди на вистинското место. Дигитален уред за контрола на температурата овозможува поточно ниво на температурата. Бесконечно променлива брзина. Употребата на алуминиумска фолија, разни видови хартија, е погодна за сите видови таблети и капсули. Добра затегнатост и долг рок на траење. Уредот за извртување обезбедува прекрасен изглед на плочите, додека истовремено го одржува работното место чисто, уредно ...

Машина за пакување автоматска алуминиумска фолија со голема брзина SHWS-24

7169

989806
  • Машина за пакување автоматска алуминиумска фолија со голема брзина
  • Машина за пакување автоматска алуминиумска фолија со голема брзина

SHWS-24 автоматска алуминиумска фолија машина за пакување е интегрална машина за пакување која користи алуминиумска фолија и разни видови хартија како материјал за пакување. Машината е нов производ кој се произведува преку постојани научни истражувања, унапредувања и иновации, како и преку систематизација на меѓународни напредни технологии и во комбинација со фактичката состојба во фармацевтската индустрија. Напредната и компактна форма на опремата, висока продуктивност, низок шум, практично работење и одржување (брзо заменување на калапите заштедува време). Големината на примерокот може слободно да се прилагоди. Пневматското печат може слободно да се прилагоди на вистинското место. Дигитален уред за контрола на температурата овозможува поточно ниво на температурата. Бесконечно променлива брзина. Употребата на алуминиумска фолија, разни видови хартија, е погодна за сите видови таблети и капсули. Добра затегнатост и долг рок на траење. Уредот за извртување обезбедува прекрасен изглед на плочите, ...

Машина за пакување автоматска алуминиумска фолија со голема брзина SHWS-28

7169

989805
  • Машина за пакување автоматска алуминиумска фолија со голема брзина
  • Спакувани таблети во алуминиумска фолија

SHWS-28 Автоматска машина за пакување со голема брзина на алуминиумска фолија е интегрална машина за пакување со употреба на алуминиумска фолија и разни видови хартија како материјал за пакување. Машината е нов производ кој се произведува преку постојани научни истражувања, унапредувања и иновации, како и преку систематизација на меѓународни напредни технологии и во комбинација со фактичката состојба во фармацевтската индустрија. Напредната и компактна форма на опремата, висока продуктивност, низок шум, практично работење и одржување (брзо заменување на калапите заштедува време). Големината на примерокот може слободно да се прилагоди. Пневматското печат може слободно да се прилагоди на вистинското место. Дигитален уред за контрола на температурата овозможува поточно ниво на температурата. Бесконечно променлива брзина. Употребата на алуминиумска фолија, разни видови хартија, е погодна за сите видови таблети и капсули. Добра затегнатост и долг рок на траење. Уредот за извртување обезбедува прекрасен изглед на плочите, ...

Опрема за запечатување игли и пакување WHM-2

7168

989804
  • Опрема за запечатување и сечење на игли
  • Запечатени игли

Опрема за запечатување и сечење на игли WHM-2 користи хартија за пергамент и филм за пакување како материјали за пакување погодни за обработка и сечење на пресеци, како што се, на пример, неткаени материјали, импрегнирана хартија, филмови BOPP и CPP и други слични материјали. Систем за компјутерска контрола PLC, отворање на прозорецот, отфрлање, локализација и сечење истовремено (Јапонија PLC, екран на допир, прекинувач за напојување се направени во Тајван). Спецификацијата за сечење ги исполнува барањата на мастер-удар (Коранчуан Корпорејшн, Јапонија). Опремата е опремена со степер мотор, сопирачка со магнетен прав и регулирана контрола на напнатоста. PLC овозможува употреба на автоматска или рачна контрола. Машината може да произведува пакети долги 260 mm.

Алуминиум / пластична опрема за пакување на автоматска цврста заптивка HMR-16

7168

989803
  • Алуминиум / пластика за автоматска тесна опрема за запечатување
  • Таблети со блистер

Алуминиум / пластика HMR-16 автоматска опрема за запечатување со тесно запечатување е дизајнирана и произведена земајќи ги предвид напредните технологии на внатрешните и надворешните уреди и е најоптимизирана опрема за пакување за заштита на животната средина. Оваа машина е собрана во три дела и може да се спакува и транспортира одделно. Интеграцијата на механизмот, електричната енергија и гасот, ги комплетира одделно сите процедури, вклучително и загревање, формирање на блистер, автоматско оптеретување, запечатување и синхроно регулирање на алуминиум-пластични ленти, откривање на празни плускавци, круто обликување на алуминиум, секундарно запечатување на топлина и сл. печатење на серии, печат и собирање на отпад и др под контрола на контролорот PLC. Оваа опрема е наменета за пакување во блистер Алуминиум / Пластика, Алуминиум / Алуминиум, Алуминиум / Пластика / Алуминиум.

1 ... 27 28 29 30 31 ... 48