Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 27)

Оценка опрема ТОП-10

Опрема за пакување чај во вреќа со две комори XPM-3

7170

989827 година
  • Опрема за пакување чај во вреќа со две комори
  • Торба со две комори

Опремата за пакување чај во торба со двојна комора XPM-3 се користи за пакување чај, кафе, екстракт од женшен, медицински чај во вреќи како чај од Липтон. Целосен автоматски циклус: формирање торба, мерено полнење, запечатување торби, сечење и броење на готови производи. Рачно виси ознаки на нишка.

Алуминиум / алуминиум за автоматска опрема за пакување со голема брзина ZXM-16

7170

989822 година
  • Алуминиум / алуминиум за автоматска опрема за пакување со голема брзина
  • Блистер алуминиум / алуминиум

Алуминиум / алуминиум за опрема за автоматско пакување со голема брзина ZXM-16 се користи за пакување таблети, капсули, мини електронски компоненти и цврсти предмети во медицинската индустрија. Може да постигне голема непропустливост и отпорност на влага. Прилагодлива брзина на променлива фреквенција, механизам за амортизација на вибрации, фотоелектричен уред за следење на количината на материјал и автоматизација на полнењето. Автоматски процес на запечатување на топлина, сечење, печатење на серии броеви и броење на готови производи, итн.

XY-6F овошна машина за сладолед и желе за пакување

7170

989820 година
  • Опрема за пакување сладолед и желе
  • Пакување со сладолед и желе

Опрема за пакување сладолед и ѓубрива XY-6F е специјална опрема наменета за пакување производи како што се овошен желе, овошен мраз, течности за пиење, путер, јогурт, итн. На стап или бар. Процес на автоматско пакување: дозирање, полнење и сечење. Ова е еден од видовите универзална мултифункционална опрема. Еколошки, хигиенски челичен резервоар отпорен на топлина. Стабилност и леснотија на опрема за чистење. Лесно прилагодување на губење на тежината, температурата и брзината на пакување. Прицврстувачката структура на снабдувањето со материјал за пакување од ролна, можност за употреба на филм со мала статичка. Решителен регулатор, без запирање на уредот. Плетен мотор и фотоелектричен прекинувач, пакување со голема прецизност, прилагодување на должината на пакувањето без запирање на уредот. Hotешка печат на серискиот број (или печатење од лента со мастило, во зависност од барањата на клиентот).

Транспортерска опрема за полнење и пакување XY-6H

7170

989819 година
  • Подвижна опрема за полнење и пакување
  • Неправилно спакувани производи

Транспортерска опрема за полнење и пакување големи кеси XY-6H, нерегуларно обликувани во прехранбената индустрија, како суви морски плодови или месо, и е исто така погодна за пакување слатки, ореви, крцкава храна од воздух. Автоматски процеси за правење кеси, дозирање, полнење, запечатување. Машината може да има и функција за мерење при додавање на соодветниот уред.

Опрема за полнење прав и пакување XY-6K

7169

989818 година
  • Опрема за полнење во прав и пакување
  • Пакувани прашоци

Опрема за полнење во прав и пакување XY-6K се користи за пакување во прав во медицинската, хемиската и прехранбената индустрија на производи како што се млеко во прав, кафе, итн. 4-еднострана кеса за запечатување. Сите процеси на формирање торба, дозирање, полнење, запечатување, сечење и печатење на кодирање можат да се вршат автоматски. Современата компјутерска контрола и погонскиот мотор се користат за контрола на должината на пакетот и локацијата на марката. Интелигентниот степен на контрола и контролорот PID овозможуваат максимална контрола на сите процеси. Материјали за пакување: BOPP / полиетилен, алуминиум / полиетилен, хартија / полиетилен, полиестер / обложена алуминиум / полиетилен, најлон / CPP.

1 ... 25 26 27 28 29 ... 48