Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 26)

Оценка опрема ТОП-10

Мултифункционална опрема за лемење и сечење на термопрекинатост BSP-16

7171

989833
 • Мултифункционална опрема за лемење и сечење на топлината
 • Групно пакување на лекови

Мултифункционална опрема за лемење и сечење на топлина-намалување на БСП-16 се произведува со користење на напредни технологии и главно се користи за пакување на лекови и прехранбени производи. Автоматски акумулира група кутии и обвива со фолија. За завиткување се користат многу видови на ракави за филм: правоаголни, квадратни, цилиндрични, итн. Менито со 40 стапки е контролирано од контролорот OMRON, а исто така, во основа, се увезуваат сите електрични делови од опремата, со што се зголемува флексибилноста на опрема и ја зголемува нејзината стабилност. Овој модел ги спакува сите видови кутии и шишиња (ПЕТ, ПВЦ) со претходно спакувани лекови, што дава широк спектар на апликации за вашето барање. Синхронизацијата на машината и контролата на PLC обезбедуваат безбедност. Сите видови на производи може да се пакуваат со промена на различни модели. Зачувувањето на ресурсите и зголемената ефикасност е поврзано со рационалноста и стабилноста на структурата на машината. Изберете од: нерѓосувачки челик / јаглероден челик, контролни копчиња / компјутерска контрола, економични компоненти / напредни ...

Универзална машина за автоматско пакување SJB-25E

7171

989832 година
 • Универзална опрема за автоматско пакување
 • Тип фармацевтско пакување

Универзалната опрема за автоматско пакување SJB-25E е наменета за повторено пакување на фармацевтски препарати во пакет од типот „перница“. Овој метод на пакување значително ја подобрува заштитата на производите од влага и од изложеност на светлина. Опремата е опремена со контролер за брзина, PLC контролер, има клише фотоелектричен регистар и цврсто ролериско мастило за печатење на серискиот број. Погоден за пакување на разни видови алуминиумски / пластични плочки со блистер, може да се користи и за пакување храна. Се контролира директно од екранот за автоматско прилагодување на должината на пакетот.

Опрема за пакување на топчиња XXM-4K

7171

989830 година
 • Опрема за пакување на пелети
 • Спакувана храна

Опремата за пакување на гранула XXM-4K се користи за автоматско пакување на прехранбени производи, како што се бел шеќер, сол, како и лекови, чај, хемикалии со ниски дози, суво суво готвење и разни други видови гранули. Целосен автоматски циклус: формирање торба, мерено полнење, запечатување и запечатување на торбата, сечење.

Опрема за пакување гранули XXM-15K

7171

989829 година
 • Опрема за пакување на пелети
 • Спакувани гранули
 • Опрема за пакување на пелети

Опремата за пакување гранули XXM-15K се користи за автоматско пакување на прехранбени производи, како што се бел шеќер, сол, како и лекови, чај, хемикалии со ниски дози, сувомесан и разни други видови гранули. Целосен автоматски циклус: формирање торба, мерено полнење, запечатување и запечатување на торбата, сечење.

Опрема за пакување кечап XXM-4J

7170

989828 година
 • Опрема за пакување кечап
 • Спакувани вискозни производи

XXM-4J опрема за пакување кечап е машина со тристрана запечатување торба, наменета за автоматско пакување на вискозни и флуидни производи, како што се кечап од домати, масло за облекување салата, масло мешано со порциирани зачини во производството на храна. Целосен автоматски циклус: формирање торба, мерено полнење, запечатување и запечатување на торбата, сечење и печатење на кодот.

1 ... 24 25 26 27 28 ... 48