Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 25)

Оценка опрема ТОП-10

Опрема за пакување гранули во пакет од вреќа од типот BD-25

7172

989841 година
  • Опрема за полнење на пелети во вид торба
  • Пакување со топчиња во вид торба

Опремата за пакување во прав во торба од типот „перница“ БД-25 се користи за пакување на таков фино зрнест материјал како што се шеќер, кафе, мини пелети, фруктоза, чај, мононатриум глутамат, сол, суво масло, семе и др., и ги извршува следниве операции на циклус: процес на мерење, формирање торба, полнење со прав, запечатување на торбата, печатење на бројот на серии и сечење може да се изврши автоматски. Опремата може да спакува разни видови материјали, како што се гранули, прашоци, течности, таблети, итн. Во разни материјали за пакување: најразлични ламинирани филмови, како што се полипропилен / полиетилен, полиестер / алуминиумска фолија / полиетилен, полиестер / алуминиумска обвивка / полиетилен, најлон / полиетилен, полиестер / полиетилен. Опремен со процесор за контрола на секоја оперативна функција и конфигурирање на дијалогот на интерфејсот човекот-машина. Двојниот температурен канал се контролира хоризонтално и вертикално со интелигентен уред за контрола на температурата. Интелигентната саморегулирачка фотоцелија дискретно ја трансформира ориентацијата помеѓу светлината и сенката. Моќен сигнал против зачувување ...

Специјална опрема за полнење БД-24

7172

989840 година
  • Специјална опрема за полнење
  • Пакување во надворешна кеса

Специјална опрема за пакување БД-24 се користи за пакување на претходно спакуваниот материјал во надворешна кеса.

Опрема за пополнување на пакет од типот "перница" BD-27

7172

989839 година
  • Опрема за пополнување торба од типот
  • Пакување на течности во торба

Опремата за пополнување торба од типот „перница“ БД-27 се користи за пакување на течности и вискозни материи како што се сирупи, мед, џем, кечап, шампон, течни пестициди, итн., И го извршува следниот циклус на работа: процес на мерење, формирање торба, полнење во прав, запечатување торба, печатење и сечење на сериски броеви може да се изврши автоматски. Опремата може да спакува разни видови материјали, како што се гранули, прашоци, течности, таблети, итн. Во разни материјали за пакување: најразлични ламинирани филмови, како што се полипропилен / полиетилен, полиестер / алуминиумска фолија / полиетилен, полиестер / алуминиумска обвивка / полиетилен, најлон / полиетилен, полиестер / полиетилен. Опремен со процесор за контрола на секоја оперативна функција и конфигурирање на дијалогот на интерфејсот човекот-машина. Двојниот температурен канал се контролира хоризонтално и вертикално со интелигентен уред за контрола на температурата. Интелигентната саморегулирачка фотоцелија дискретно ја трансформира ориентацијата помеѓу светлината и сенката. Моќен тревога против заглавување во случај на ...

Опрема за полнење во прав и пакување BD-41

7171

989838 година
  • Опрема за полнење во прав и пакување
  • Пакување во прав

Опрема за полнење во прав и пакување БД-41 е погодна за полнење и пакување во прав или гранули со волумен од повеќе од 100 ml, како брашно, ориз, гранулиран шеќер, инфузија, млечен прав, соја во прав, зачини, пестициди во форма на влажен прав, суви гранулирани пијалоци, итн. Се контролира со микрокомпјутер со прилагодливи мерни параметри со употреба на прекинувачи за код. Точно мерење, лесно поставување и стабилно работење. Пополнување на автоматски режим, како и рачно со користење на чекорите.

Опрема за полнење во прав BD-42

7171

989836 година
  • Опрема за пополнување прав
  • Пакување во прав

Опрема за полнење во прав БД-42 е погодна за полнење и пакување во прав или гранули со волумен од повеќе од 100 ml, како брашно, ориз, гранулиран шеќер, инфузија, млеко во прав, соја во прав, зачини, пестициди со влажен прав, суви гранулирани пијалоци итн. Тој е контролиран од микрокомпјутер со прилагодливи параметри за мерење со користење на прекинувачи за код. Точно мерење, лесно поставување и стабилно работење. Пополнување на автоматски режим, како и рачно со користење на чекорите.

1 ... 23 24 25 26 27 ... 48