Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 21)

Оценка опрема ТОП-10

Вертикална опрема за полнење во прав GFL-50D

7174

989855
  • Опрема за вертикално полнење во прав
  • Медицински пакувани прав

Вертикална машина за полнење во прав GFL-50D е мултифункционална машина за пакување за лабави или тврди прав. Аугер-натоварувачот е управуван од сервомотор за мерење на волуменот и пополнувањето. Спирален транспортер. Транспортер за готови производи. Проверувач на метали детектор. Ротациона табела. Автоматски дози, пополнува и пакувања. Контејнерот SS304 е лесен за чистење и ги исполнува безбедносните и санитарните стандарди. Ротационата храна за завртки, независниот миксер и сервомотор обезбедуваат предности на брз одговор, голема брзина и сигурност.

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24Y

7174

989854
  • Вертикална опрема за полнење и запечатување
  • Пакувања на течности по пакувањето

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24Y за течни или паста-супстанции како што се шампон, кечап, сок, сосови, ароматични масла, итн. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. PLC систем за контрола, широк екран на допир. Завршениот циклус на формирање на торбата, пополнување, печатење на датумот, сечење и сечење етикети за да се пробие торбата.

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24BY

7174

989853
  • Вертикална опрема за полнење и запечатување
  • Пакување течност во торба

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-24BY за течни или паста-супстанции како што се шампон, кечап, сок, сосови, ароматични масла, итн. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. PLC систем за контрола, широк екран на допир. Завршениот циклус на формирање на торбата, пополнување, печатење на датумот, сечење и сечење етикети за да се пробие торбата.

Програмибилна опрема со голема брзина за пакување во пакет од типот „перница“ GFL-25X

7174

989852
  • Тип на опрема за пакување со голема брзина што може да се програмира
  • Тип на пакет

Програмабилна опрема со голема брзина GFL-25X за пакување во пакет од типот торба е дизајнирана за полнење и запечатување на течни или супстанции слични на паста, како што се шампон, кечап, сок, сосови, ароматични масла, итн. Компактен дизајн, лесен за ракување и одржување. PLC систем за контрола, широк екран на допир. Завршениот циклус на формирање на торбата, пополнување, печатење на датумот, сечење и сечење етикети за да се пробие торбата.

Опрема за полнење во прав XY-6A

7173

989851
  • Опрема за пополнување прав
  • Пакуван прав

Опремата за полнење во прав XY-6A се користи за пакување прав во прехранбената, медицинската и хемиската индустрија. Запечатување на задниот дел од торбата. Сите процеси на производство на торби, дозирање, полнење, запечатување, сечење и печатење на кодови можат да се вршат автоматски. Современата компјутерска контрола и погонскиот мотор се користат за контрола на должината на пакетот и локацијата на марката. Интелигентниот степен на контрола и контролорот PID овозможуваат максимална контрола на сите процеси. Материјали за пакување: BOPP / полиетилен, алуминиум / полиетилен, хартија / полиетилен, полиестер / обложена алуминиум / полиетилен, најлон / CPP.

1 ... 19 20 21 22 23 ... 48