Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 12)

Оценка опрема ТОП-10

Гранулатор на суви гранулации со високи перформанси CJM-15G

7186

989951 година
  • Високо ефикасен гранулатор на сува гранулација
  • Изработка на пелети

CJM-15G гранулаторот за суво гноење со висока ефикасност CJM-15G е нов напреден модел развиен врз основа на традиционалната серија на гранулатор за кревет со флуидиран флуид. Не само што практичноста, сигурноста и безбедноста се подобри, но управувањето со оваа опрема стана поточно и поефикасно. Како и дизајнот и научната и техничката содржина на машините од оваа серија го достигнаа модерното светско ниво. Гранулаторот е наменет за производство на гранули суви пијалоци, суровини за таблети и капсули, гранули за бавно ослободување, гранули за брзо растворање на храна и пијалоци, гранули за хемикалии, итн. Комбинирани функции за мешање, гранулирање и сушење во едно машина. Техничките параметри се строго контролирани. Поефикасна технологија. Во согласност со ФДА стандардите во Америка, Европа, ГМП, ТГА, АНВИЗА, кинески ГМП и СЗО (Светска здравствена организација).

Гранулатор на сува гранулација со висока ефикасност CJM-30G

7186

989950 година
  • Високо ефикасен гранулатор на сува гранулација
  • Опрема за гранулација и сушење

CJM-30G гранулаторот за суво гноење со висока ефикасност CJM-30G е нов напреден модел развиен од традиционалната серија на гранулатори на кревет за флуидирани кревет. Не само што практичноста, сигурноста и безбедноста се подобри, но управувањето со оваа опрема стана поточно и поефикасно. Како и дизајнот и научната и техничката содржина на машините од оваа серија го достигнаа модерното светско ниво. Гранулаторот е наменет за производство на гранули суви пијалоци, суровини за таблети и капсули, гранули за бавно ослободување, гранули за брзо растворање на храна и пијалоци, гранули за хемикалии, итн. Комбинирани функции за мешање, гранулирање и сушење во едно машина. Техничките параметри се строго контролирани. Поефикасна технологија. Во согласност со ФДА стандардите во Америка, Европа, ГМП, ТГА, АНВИЗА, кинески ГМП и СЗО (Светска здравствена организација).

Миксер за влажни гранулатори со високи перформанси UNIQ-1

7186

989949 година
  • Миксер за влажни гранулатори со високи перформанси
  • Гранулација

Миксерот за влажни гранулатори со високи перформанси UNIQ-1 се користи за најчестиот меѓународен метод на гранулација. Процесите на мешање и гранулирање се интегрирани во една машина. Материјалот во прав се истура во фиксиран конусен контејнер и постојано се меша со лопати за гранулатор со постепено додавање на врзивно средство за да се формира хомогена маса. Контролата на фреквенцијата на сечилата на гранулаторот се изведува во зависност од различни параметри на различни материјали за да се постигнат подобри резултати на гранулацијата. Главната единица обезбедува систем за контрола на PLC. Параметрите за гранулација соодветствуваат на различните карактеристики на производот. Резервоарот за мешање и сечилата на гранулаторот се изработени од не'рѓосувачки челик, јазот меѓу нив не надминува 1,5 мм за да се постигне високо квалитетно мешање.

Гранулатор на сува гранулација со висока ефикасност CJM-60G

7186

989948 година
  • Високо ефикасен гранулатор на сува гранулација
  • Производство на пелети

CJM-60G гранулаторот за суво гноење со висока ефикасност CJM-60G е нов напреден модел развиен врз основа на традиционалната серија на гранулатори на кревет за флуидирани кревет. Не само што практичноста, сигурноста и безбедноста се подобри, но управувањето со оваа опрема стана поточно и поефикасно. Како и дизајнот и научната и техничката содржина на машините од оваа серија го достигнаа модерното светско ниво. Гранулаторот е наменет за производство на гранули суви пијалоци, суровини за таблети и капсули, гранули за бавно ослободување, гранули за брзо растворање на храна и пијалоци, гранули за хемикалии, итн. Комбинирани функции за мешање, гранулирање и сушење во едно машина. Техничките параметри се строго контролирани. Поефикасна технологија. Во согласност со ФДА стандардите во Америка, Европа, ГМП, ТГА, АНВИЗА, кинески ГМП и СЗО (Светска здравствена организација).

Гранулатор на суви гранулации со високи перформанси CJM-120G

7186

989947 година
  • Високо ефикасен гранулатор на сува гранулација
  • Грануларен прав

CJM-120G гранулаторот за суви топчиња со високи перформанси CJM-120G е нов напреден модел развиен од традиционалната серија на гранулатори на кревет за флуидиран кревет. Не само што практичноста, сигурноста и безбедноста се подобри, но управувањето со оваа опрема стана поточно и поефикасно. Како и дизајнот и научната и техничката содржина на машините од оваа серија го достигнаа модерното светско ниво. Гранулаторот е наменет за производство на гранули суви пијалоци, суровини за таблети и капсули, гранули за бавно ослободување, гранули за брзо растворање на храна и пијалоци, гранули за хемикалии, итн. Комбинирани функции за мешање, гранулирање и сушење во едно машина. Техничките параметри се строго контролирани. Поефикасна технологија. Во согласност со ФДА стандардите во Америка, Европа, ГМП, ТГА, АНВИЗА, кинески ГМП и СЗО (Светска здравствена организација).

1 ... 10 11 12 13 14 ... 48