Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Опрема за полнење и запечатување пластични ламинирани метални цевки“ (Страница 2)

Опрема за полнење и запечатување пластични ламинирани метални цевки

Автоматска машина за полнење алуминиум и метални цевки CYM-8D

7164

989461
  • Автоматска машина за полнење цевки во алуминиумски и метални цевки
  • Пополнување на алуминиумски цевки

Автоматската машина за полнење цевки за алуминиумски и метални цевки CYM-8D може двојно или тројно да ги свитка рабовите или свиткување во форма на седло за алуминиумски и метални цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, картонска машина, машина за полнење и слично. да се создаде производна линија. Овој модел е лесен за употреба со употреба на цевки со различни дијаметри. Автоматскиот процес на пополнување, запечатување и печатење на серии броеви во една машина. Обезбедени се функции како што се автоматско напојување на цевки на работната површина на машината, автоматско дување (чистење) на цевки, автоматско прилагодување на означувањето на бојата во држачот на цевките, автоматско полнење на цевките и запечатувањето. Брзината се контролира со инвертер. Производниот капацитет се реализира и контролира автоматски. Механичката четка го печати кодот во поставената позиција автоматски. Интерфејс за човечка машина ...

Автоматска машина за полнење цевки и цевки CYM-6A во пластични и ламинирани цевки

7164

989460
  • Автоматска машина за полнење цевки во пластични и ламинирани цевки
  • Пополнување на цевки

Автоматска машина за полнење цевки во пластични и ламинирани цевки CYM-6A со надворешно греење, нанесена на пластични и ламинирани цевки. Цевката автоматски се вчитува во посакуваната позиција и автоматски се притиска во држачот на цевката. Системите за автоматско прилагодување за означување на бојата со чекор-по-чекор активирање на држачот на цевката се прилагодени за овални или обликувани цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. По запечатувањето на цевката, системот за ладење на воздухот спречува загревање на спакуваните производи слични на маст. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, картонска машина, машина за полнење и слично. да се создаде производна линија. Овој модел е лесен за употреба со употреба на цевки со различни дијаметри. Автоматскиот процес на пополнување, запечатување и печатење на серии броеви во една машина. Карактеристиките вклучуваат автоматско хранење на цевки на работната површина на машината, автоматско поставување ...

Автоматска машина за полнење алуминиум и метални цевки CYM-6D

7164

989459
  • Автоматска машина за полнење цевки во алуминиумски и метални цевки
  • Алуминиумски цевки

Автоматската машина за полнење цевки за алуминиумски и метални цевки CYM-6D може двојно или тројно да ги свитка рабовите или свиткување во форма на седло за алуминиумски и метални цевки. Цевката автоматски се вчитува во посакуваната позиција и автоматски се притиска во држачот на цевката. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, картонска машина, машина за полнење и слично. да се создаде производна линија. Овој модел е лесен за употреба со употреба на цевки со различни дијаметри. Автоматскиот процес на пополнување, запечатување и печатење на серии броеви во една машина. Обезбедени се функции како што се автоматско напојување на цевки на работната површина, автоматско прилагодување на означувањето на бојата во држачот на цевките, автоматското полнење на цевките и запечатувањето. Брзината се контролира со инвертер. Производниот капацитет се реализира и контролира автоматски. Механичко печатење со четка ...

Автоматска машина за полнење цевки и цевки CYM-6C во пластични и ламинирани цевки

7164

989458
  • Автоматска машина за полнење цевки во пластични и ламинирани цевки
  • Ламинирани цевки

Автоматска машина за полнење цевки во пластични и ламинирани цевки CYM-6C со надворешно греење, нанесена на пластични и ламинирани цевки. Цевката автоматски се вчитува во посакуваната позиција и автоматски се притиска во држачот на цевката. Системите за автоматско прилагодување за означување на бојата со чекор-по-чекор активирање на држачот на цевката се прилагодени за овални или обликувани цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. По запечатувањето на цевката, системот за ладење на воздухот спречува загревање на спакуваните производи слични на маст. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, картонска машина, машина за полнење и слично. да се создаде производна линија. Овој модел е лесен за употреба со употреба на цевки со различни дијаметри. Автоматскиот процес на пополнување, запечатување и печатење на серии броеви во една машина. Карактеристиките вклучуваат автоматско хранење на цевки на работната површина на машината, автоматско поставување ...

Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки CYM-6F

7164

989456
  • Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки
  • Пополнување ламинатни цевки

Автоматска машина за полнење цевки во пластични / ламинирани / метални цевки CYM-6F со надворешно греење, нанесена на пластични, ламинирани и метални цевки. Цевката автоматски се вчитува во посакуваната позиција и автоматски се притиска во држачот на цевката. Системите за автоматско прилагодување за означување на бојата со чекор-по-чекор активирање на држачот на цевката се прилагодени за овални или обликувани цевки. Механичкиот менувач на системот за товарење обезбедува стабилен капацитет на оптоварување. По запечатувањето на цевката, системот за ладење на воздухот спречува загревање на спакуваните производи слични на маст. PLC автоматски систем за контрола. Домување направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Машината може да биде поврзана со емулгатор, картонска машина, машина за полнење и слично. да се создаде производна линија. Овој модел е лесен за употреба со употреба на цевки со различни дијаметри. Автоматскиот процес на пополнување, запечатување и печатење на серии броеви во една машина. Карактеристиките вклучуваат автоматско хранење на цевки на работната површина на машината, автоматско прилагодување на бојата ...

1 2