Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Автоматски машини за полнење и пакување таблети и течни материјали“ (Страница 6)

Автоматски машини за полнење и пакување таблети и течни материјали

Автоматска опрема за полнење чај и пакување во надворешна кеса XPM-4

7163

989624
 • Автоматска опрема за чајно пакување и пакување во надворешна кеса
 • Спакуван чај во надворешна кеса

Автоматска опрема за полнење и пакување чај XPM-4 е погодна за двојно пакување на зрнести материјали, како што се чај, билки, лековити чај, итн. Целосно автоматскиот процес на полнење чај во торба со навој, ознака и последователно пакување во надворешно торба ја штити стоката од допир на рацете на персоналот и обезбедува најдобри санитарни услови за производство. Внатрешната торба на филтер-хартијата, низата и етикетата се прават автоматски. Надворешна кеса од композитен материјал (вклучувајќи различни типови композитни мембрани погодни за запечатување на топлина, како што се хартија / пластика, пластика / пластика, пластика / алуминиум / пластика, хартија / алуминиум / пластика). Најголема предност е производниот капацитет, брзината на внатрешното и надворешното пакување може флексибилно да се прилагоди. Можете исто така да ја прилагодите големината на внатрешните и надворешните торби во согласност со барањата на клиентите.

Автоматска опрема за полнење на вискозни супстанции JFF-4

7163

989617 година
 • Автоматска опрема за пакување на вискозни материи
 • Автоматска опрема за пакување на вискозни материи
 • Пакување со сос

Автоматска опрема за полнење на вискозни супстанции JFF-4 е широко користена во прехранбената индустрија за пакување сос од домати, овошен сос, сос од орев, чили сос, итн. Машината е стабилна, функционална, целосно ги исполнува сите побарувања за ГМП, може да биде користени и одделно и поврзани со други машини за да се создаде производна линија. Вклучува пумпа за мерење на клипот за полнење со голема точност, применлива за вискозни материјали. Структурата на пумпата е едноставна и удобна за чистење и стерилизација. Клипниот прстен на мерната пумпа е изработен од разни материјали, како што е силикон, полифлон или други, што одговара на карактеристиките на течностите. Во специјалните индустрии може да се користи и керамичка пумпа. PLC систем за контрола, фреквентен конвертор на контрола на брзината, висок степен на автоматизација. Количината на течност што треба да се наполни е регулирана за сите пумпи во агрегатот, минималните поставки за секоја пумпа. Лесен и брз за ракување. Системот за полнење има функција на компресија, ...

Автоматска опрема за полнење на вискозни супстанции JFF-8

7163

989616 година
 • Автоматска опрема за пакување на вискозни материи
 • Течни шишиња за полнење

Автоматска опрема за полнење на вискозни супстанции JFF-8 широко се користи во прехранбената индустрија за пакување сос од домати, овошен сос, сос од орев, чили сос, итн. Машината е стабилна, функционална, целосно ги исполнува сите побарувања за ГМП, може да биде користени и одделно и поврзани со други машини за да се создаде производна линија. Вклучува пумпа за мерење на клипот за полнење со голема точност, применлива за вискозни материјали. Структурата на пумпата е едноставна и удобна за чистење и стерилизација. Клипниот прстен на мерната пумпа е изработен од разни материјали, како што е силикон, полифлон или други, што одговара на карактеристиките на течностите. Во специјалните индустрии може да се користи и керамичка пумпа. PLC систем за контрола, фреквентен конвертор на контрола на брзината, висок степен на автоматизација. Количината на течност што треба да се наполни е регулирана за сите пумпи во агрегатот, минималните поставки за секоја пумпа. Лесен и брз за ракување. Системот за полнење има функција на компресија, ...

Автоматска опрема за вискозно полнење JFN-12

7162

989615 година
 • Автоматска опрема за пакување на вискозни материи
 • Хемиска амбалажа

Автоматската опрема за полнење на вискозни супстанции JFN-12 е дизајнирана и произведена врз основа на слични увезени машини со проширени дополнителни функции. Машината е едноставна и практична за работа, се утврдени некои недостатоци за чистење и одржување. Широко се користи за разни видови на вискозни производи во хемиската индустрија за пакување на хемикалии за домаќинства, во прехранбената индустрија за пакување храна, како и во фармацевтската и нафтената индустрија. Опремен со пумпа за празнење за полнење со голема точност и голем опсег на променливи дози. Сите пумпи за празнење се регулираат истовремено, како единечна единица, минимум поставувања за секоја пумпа. Овој систем на пумпање не го апсорбира материјалот што се пакува, има добра хемиска отпорност и, според тоа, има посебна предност при пополнување на ерозивни материјали. Сите делови навлажнети со опрема се изработени од SS 316L и силиконски цевки кои се чистат лесно. Системот за полнење има ...

Автоматската опрема за пакување во пакет како „перница“ BD-26

7162

989614 година
 • Тип на опрема за автоматско полнење торби
 • Апчиња за пакување во вид торба

Автоматска опрема за полнење во торба од типот „перница“ BD-26 е автоматска машина за вертикално наизменично пакување што произведува кеси со три и четиристрана запечатување или торби од типот „перница“, главно се користи за пакување таблети, капсули, итн Мерење на процесите, формирање торба, полнење во прав, запечатување торба, печатење и сечење на серии броеви може да се изврши автоматски. Машината се одликува со одличен изглед и леснотија на работа. Опремен со полица изработена од високо квалитетна индустриска легура на алуминиум. Локацијата на ново развиениот интегративен електричен факел може дополнително да се прилагоди за време на работата, што е многу погодно за да се прилагоди. Тоа не само што може да избегне блокирање на торбата, туку и да го продолжи работниот век на алатката за сечење. Ротирачката лост со двојно вратило ја замени традиционалната единечна вратило за да се избегне трансформација при преоптоварување. Ова ефикасно го подобрува квалитетот на пакувањето. Новата структура на уредот за спалување на пакувањето ...

1 ... 4 5 6 7