Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Автоматски машини за полнење и пакување таблети и течни материјали“ (Страница 2)

Автоматски машини за полнење и пакување таблети и течни материјали

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-40

7174

989560
 • Вертикална опрема за полнење и запечатување
 • Различни пакувања на производи

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-40. Познат бренд PLC систем за контрола, широк екран на допир, удобен за ракување. Системот за завиткување на материјалот за пакување се изведува со употреба на сервомотор. Пневматски систем за вертикално и хоризонтално запечатување. Совршен алармен систем за намалување на отпадот. Кога е опремено со бункер за товарење и мерна опрема, извршува завршен циклус на пакување: мерење, полнење, запечатување, печатење на датуми, фактура, испорака на готови производи. Машината може да формира торба од типот „перница“ или рамна торба во согласност со барањата на клиентите. Компатибилност со разни внатрешни и надворешни уреди за мерење. Се користи за пакување гранули, прав, цврсти материјали како што се кафе, чипс од компири, вреќи за рекламирање со разни видови прехранбени производи, ракчиња, кикирики, ореви, пуканки, сол, шеќер, чај, семе. Уред за правење азот, уред за пумпање, уред со форма на клин за правење кеси.

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-50

7174

989559
 • Вертикална опрема за полнење и запечатување
 • Пакувана храна со употреба на опрема за полнење
 • Пакувач на храна

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-50. Познат бренд PLC систем за контрола, широк екран на допир, удобен за ракување. Системот за завиткување на материјалот за пакување се изведува со употреба на сервомотор. Пневматски систем за вертикално и хоризонтално запечатување. Совршен алармен систем за намалување на отпадот. Кога е опремено со бункер за товарење и мерна опрема, извршува завршен циклус на пакување: мерење, полнење, запечатување, печатење на датуми, фактура, испорака на готови производи. Машината може да формира торба од типот „перница“ или рамна торба во согласност со барањата на клиентите. Компатибилност со разни внатрешни и надворешни уреди за мерење. Се користи за пакување гранули, прав, цврсти материјали како што се кафе, чипс од компири, вреќи за рекламирање со разни видови прехранбени производи, ракчиња, кикирики, ореви, пуканки, сол, шеќер, чај, семе. Уред за правење азот, уред за пумпање, уред со форма на клин за правење кеси.

Вертикална опрема за полнење со течности GFL-50L

7174

989558
 • Вертикална опрема за полнење со течности
 • Течна амбалажа
 • Течност за пакување

Вертикалната опрема за полнење течности GFL-50L е наменета за пакување на течни материјали, на пример, шампон, крем за лице, масло, сос, конзерви. Компатибилен со многу видови на системи. Електрични компоненти произведени од познати брендови, кои гарантираат висок квалитет и стабилност. Системот со голема точност и опсег на прилагодување го контролира PLC контролорот. Проверувач на метали детектор. Ротациона табела.

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-60

7174

989557
 • Вертикална опрема за полнење и запечатување
 • Спакувани кеси за намирници

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-60. Познат бренд PLC систем за контрола, широк екран на допир, удобен за ракување. Системот за завиткување на материјалот за пакување се изведува со употреба на сервомотор. Пневматски систем за вертикално и хоризонтално запечатување. Совршен алармен систем за намалување на отпадот. Кога е опремено со бункер за товарење и мерна опрема, извршува завршен циклус на пакување: мерење, полнење, запечатување, печатење на датуми, фактура, испорака на готови производи. Компатибилност со разни внатрешни и надворешни уреди за мерење. Се користи за пакување гранули, прав, цврсти материјали како што се кафе, чипс од компири, вреќи за рекламирање со разни видови прехранбени производи, ракчиња, кикирики, ореви, пуканки, сол, шеќер, чај, семе. Уред за правење азот, уред за пумпање, уред со форма на клин за правење кеси.

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-80

7174

989556
 • Вертикална опрема за полнење и запечатување
 • Производи по пакување и пакување

Вертикална опрема за полнење и запечатување GFL-80. Познат бренд PLC систем за контрола, широк екран на допир, удобен за ракување. Системот за завиткување на материјалот за пакување се изведува со употреба на сервомотор. Пневматски систем за вертикално и хоризонтално запечатување. Совршен алармен систем за намалување на отпадот. Кога е опремено со бункер за товарење и мерна опрема, извршува завршен циклус на пакување: мерење, полнење, запечатување, печатење на датуми, фактура, испорака на готови производи. Компатибилност со разни внатрешни и надворешни уреди за мерење. Се користи за пакување гранули, прав, цврсти материјали како што се кафе, чипс од компири, вреќи за рекламирање со разни видови прехранбени производи, ракчиња, кикирики, ореви, пуканки, сол, шеќер, чај, семе. Уред за правење азот, уред за пумпање, уред со форма на клин за правење кеси.

1 2 3 4 ... 7