Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Опрема за полнење и зачувување на орални течности и вискозни материи со диспендер“ (Страница 4)

Опрема за полнење и зачувување на оралните течности и вискозните материи со диспензерот

Автоматска опрема за полнење и пакување на течности BD-18

7157

989396
 • Автоматска опрема за полнење и пакување на течности
 • Пакување на течности во торба

Автоматска опрема за полнење и пакување на течности Д-18 - машина за пакување со микрокомпјутер - се користи за пакување на течности и вискозни супстанции како што се сирупи, мед, џем, кечап, шампон, течни пестициди, итн., И го извршува следниот циклус на операции: мерење на процесите, формирање торба, полнење во прав, запечатување на торбите, печатење и сечење на сериски броеви може да се изврши автоматски. Опремата може да спакува разни видови материјали, како што се гранули, прашоци, течности, таблети, итн. Во разни материјали за пакување: најразлични ламинирани филмови, како што се полипропилен / полиетилен, полиестер / алуминиумска фолија / полиетилен, полиестер / алуминиумска обвивка / полиетилен, најлон / полиетилен, полиестер / полиетилен. Опремен со процесор за контрола на секоја оперативна функција и конфигурирање на дијалогот на интерфејсот човекот-машина. Двојниот температурен канал се контролира хоризонтално и вертикално со интелигентен уред за контрола на температурата. Интелигентната саморегулирачка фотоцелија дискретно ја трансформира ориентацијата помеѓу светлината и сенката. Моќна борба против забивање ...

Опрема за автоматско полнење и зачувување ZXP-KG

7157

989395
 • Опрема за автоматско полнење и опфаќање
 • Сируп во шише

Опрема за автоматско полнење и заградување ZXP-KG се користи за пополнување мали дози на медицински течности и сирупи во шишиња во фармацевтската индустрија. Машината ги извршува функциите за сортирање шишиња, транспорт на шишиња, распрскувачкото полнење, капачиња за позиционирање, доставување капачиња и капаци. Делови од опрема во контакт со медицински течности се изработени од 316L не'рѓосувачки челик или тефлонски. Машината е дизајнирана автоматски да запре флаширање во отсуство на шишиња. Можна е конверзија на фреквенцијата. Компјутерска контрола на волуменот на полнење, голема точност. Системот за полнење има функција на вртење за да се избегне истекување. Автоматски резултат и приказ на статусот. Во согласност со GMP стандардот.

Автоматска опрема за полнење и запечатување капки за очи во два струја ZXP-GX

7157

989394
 • Автоматска опрема за полнење и запечатување капки за очи во два струја
 • Запечатување со капки за очи

Автоматска опрема за полнење и запечатување капки за очи во два струја ZXP-GX се користи за мерено полнење на ампули преку пумпа за бавно движење, која е конфигурирана и контролирана со помош на интерактивен систем и современ програмабилен контролер. Контролата на допир на дијалогот за поставки е визуелно удобен и обезбедува точно ниво на пополнување. Конверзијата на фреквенција и контролата на стапката на производство може да се прилагодат по потреба; автоматско броење. Мултифункционалниот систем за препознавање на дефекти има функција автоматско запирање на опремата во отсуство на филер, контејнери или капаци..

Опрема за автоматско полнење и запечатување за течности и вискозни супстанции XXM-4Y

7157

989393
 • Автоматска опрема за полнење и запечатување на течности и вискозни материи
 • Пакувани течности

Опрема за автоматско полнење и запечатување на течности и вискозни супстанции XXM-4Y се користи за пакување на течности, масла, козметика, оцет, шампони, антисептички лосиони и така натаму. Користејќи систем за контрола на PLC, машината има фотоелектрични функции за следење, постојано ниво на брзина, корекција на грешки, точно броење. Сообразува со стандардот на индустријата. Стабилен, лесен за управување и одржување, многу ефикасен.

Автоматска опрема за полнење на течности и вискозни супстанции WAN-64

7156

989391
 • Автоматска опрема за полнење на течности и вискозни материи
 • Пополнување сосови во вреќи
 • Автоматска опрема за полнење на течности и вискозни материи

Автоматската опрема за полнење на течности и вискозни материи WAN-64 се користи за пополнување порција на зачини и сосови. Опремен со миксер и погоден за пакување на вискозни материи со талог. Волуменот на пакувањето може постојано да се прилагоди во номиналниот опсег. Во системот за производство на торби, се користи степер мотор. Го контролира PLC контролер со табла за допир. Опремено е со четиринасочен контролиран механизам за запечатување на топлина и сигурен систем за фото-електронски следи. Автоматски ги печати серискиот број, датумот на производство и етикетата за да ја срушат торбата. Пумпата за мерење е изработена од не'рѓосувачки челик. Опремата е лесна за употреба, сигурна и е во согласност со GMP стандардот.

1 2 3 4