Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Продажба од производители“ (Страница 8)

Продажба од производители

Опрема за автоматско дистрибуција со диспензерот JFS-04

7157

989634
  • Опрема за автоматско издавање
  • Течно полнење

Опрема за автоматско дистрибуција со диспензерот JFS-04 - автоматска машина за линеарно издавање - нова генерација на утилитарен производ развиен според најнапредните технологии за задоволување на потребите на пазарот. Машината е опремена со пумпа за менување на притисок под притисок SS316L, бројот на пумпи се развива по нарачка на клиенти. Овој модел оди добро со магацинот за шишиња и опрема за плутање. Апаратот е широко користен за пакување на течности во фармацевтскиот пазар, за производство на пестициди, хемиски, прехранбени и козметички индустрии, итн. Опремата е опремена со волуметриска пумпа со голем волумен, што овозможува полнење со голема точност, а исто така е добро прилагодено за полнење на вискозни материјали. Лесна и издржлива структура на пумпата е погодна за чистење и стерилизирање. Клипниот прстен на волуметриската пумпа за празнење е направен од разни материјали, како што се силикон, полифлон и други, што одговара на карактеристиките на течноста што се истура. Во специјалните индустрии се користи керамика ...

Опрема за автоматско испраќање со диспензерот JFS-08

7157

989633
  • Опрема за автоматско издавање
  • Течно полнење

Опрема за автоматско дистрибуција со диспензерот JFS-08 - автоматска машина за линеарно издавање - нова генерација на утилитарен производ развиен според најнапредните технологии за задоволување на потребите на пазарот. Машината е опремена со пумпа за менување на притисок под притисок SS316L, бројот на пумпи се развива по нарачка на клиенти. Овој модел оди добро со магацинот за шишиња и опрема за плутање. Апаратот е широко користен за пакување на течности во фармацевтскиот пазар, за производство на пестициди, хемиски, прехранбени и козметички индустрии, итн. Опремата е опремена со волуметриска пумпа со голем волумен, што овозможува полнење со голема точност, а исто така е добро прилагодено за полнење на вискозни материјали. Лесна и издржлива структура на пумпата е погодна за чистење и стерилизирање. Клипниот прстен на волуметриската пумпа за празнење е направен од разни материјали, како што се силикон, полифлон и други, што одговара на карактеристиките на течноста што се истура. Во специјалните индустрии се користи керамика ...

Опрема за автоматско дистрибуција со диспензерот JFS-12

7157

989632
  • Опрема за автоматско издавање
  • Течно полнење

Опрема за автоматско дистрибуција со диспензерот JFS-12 - автоматска машина за линеарно издавање - нова генерација на утилитарен производ развиен според најнапредните технологии за задоволување на потребите на пазарот. Машината е опремена со пумпа за менување на притисок под притисок SS316L, бројот на пумпи се развива по нарачка на клиенти. Овој модел оди добро со магацинот за шишиња и опрема за плутање. Апаратот е широко користен за пакување на течности во фармацевтскиот пазар, за производство на пестициди, хемиски, прехранбени и козметички индустрии, итн. Опремата е опремена со волуметриска пумпа со голем волумен, што овозможува полнење со голема точност, а исто така е добро прилагодено за полнење на вискозни материјали. Лесна и издржлива структура на пумпата е погодна за чистење и стерилизирање. Клипниот прстен на волуметриската пумпа за празнење е направен од разни материјали, како што се силикон, полифлон и други, што одговара на карактеристиките на течноста што се истура. Во специјалните индустрии се користи керамика ...

Автоматска опрема за полнење и пакување на течности BD-18

7157

989631 година
  • Автоматска опрема за полнење и пакување на течности
  • Пакување на течности во торба

Автоматска опрема за полнење и пакување на течности Д-18 - машина за пакување со микрокомпјутер - се користи за пакување на течности и вискозни супстанции како што се сирупи, мед, џем, кечап, шампон, течни пестициди, итн., И го извршува следниот циклус на операции: мерење на процесите, формирање торба, полнење во прав, запечатување на торбите, печатење и сечење на сериски броеви може да се изврши автоматски. Опремата може да спакува разни видови материјали, како што се гранули, прашоци, течности, таблети, итн. Во разни материјали за пакување: најразлични ламинирани филмови, како што се полипропилен / полиетилен, полиестер / алуминиумска фолија / полиетилен, полиестер / алуминиумска обвивка / полиетилен, најлон / полиетилен, полиестер / полиетилен. Опремен со процесор за контрола на секоја оперативна функција и конфигурирање на дијалогот на интерфејсот човекот-машина. Двојниот температурен канал се контролира хоризонтално и вертикално со интелигентен уред за контрола на температурата. Интелигентната саморегулирачка фотоцелија дискретно ја трансформира ориентацијата помеѓу светлината и сенката. Моќна борба против забивање ...

Опрема за автоматско полнење и зачувување ZXP-KG

7157

989630
  • Опрема за автоматско полнење и опфаќање
  • Сируп во шише

Опрема за автоматско полнење и заградување ZXP-KG се користи за пополнување мали дози на медицински течности и сирупи во шишиња во фармацевтската индустрија. Машината ги извршува функциите за сортирање шишиња, транспорт на шишиња, распрскувачкото полнење, капачиња за позиционирање, доставување капачиња и капаци. Делови од опрема во контакт со медицински течности се изработени од 316L не'рѓосувачки челик или тефлонски. Машината е дизајнирана автоматски да запре флаширање во отсуство на шишиња. Можна е конверзија на фреквенцијата. Компјутерска контрола на волуменот на полнење, голема точност. Системот за полнење има функција на вртење за да се избегне истекување. Автоматски резултат и приказ на статусот. Во согласност со GMP стандардот.

1 ... 6 7 8 9 10 11