Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Продажба од производители“ (Страница 4)

Продажба од производители

Опрема за сечење на медицински малтери со импрегнација WHM-5

7200

989996 година
  • Опрема за импрегнација за медицински малтери со импрегнација
  • Сечење медицински малтери

Опрема за импегнирана медицинска лепенка WHM-5 користи желатинизиран неткаен материјал, гел-филтриран PE, преливи, хартија за обработка и филмски процеси и други слични материјали за пакување за пакување на медицински малтери со импрегнирани преливи како материјали за пакување. Опремен со конверт на фреквентна фреквенција. Автоматско поврзување на сечење на типот на пулсот. Должината на сечењето на пакувањето може ефикасно да се прилагоди во кој било опсег. Пневматскиот нож е одвоен од средина и сече два пакувања во исто време, а јазот помеѓу половините е лесно да се прилагоди. Овој факел застанува во горната позиција, што е погодно за дебагирање и решавање на проблеми.

Опрема за линеарно полнење и обвивка JFY-8

7196 година

989955 година
  • Опрема за линеарно полнење и опфаќање
  • Опрема за полнење и опфаќање

Опрема за линеарно полнење и заградување JFY-8 е машина на нова генерација на утилитарни производи, развиена врз основа на напредни технологии, задоволувајќи ги современите потреби на пазарот. Машината е опремена со пумпа за мерење на клипот SS316L, уред за автоматско поставување и затегнување на капакот. Економична машина која зафаќа малку работен простор е широко користена за пакување на течности при производство на пестициди, во хемиската, фармацевтската, прехранбената и козметичката индустрија. Произведени во согласност со барањата за ГМП. Диспензерот на клипната пумпа обезбедува голема точност на полнење и исто така е погоден за полнење на вискозни течности. Структурно, пумпата е лесна за расклопување за чистење и стерилизација. Клипниот прстен на мерната пумпа е изработен од разни материјали, како што е силикон, полифлон или други, што одговара на карактеристиките на течностите. PLC систем за контрола, фреквентен конвертор на контрола на брзината, висок степен на автоматизација. Количината на течност што треба да се наполни е регулирана за сите пумпи во агрегатот, минималните поставки за секоја пумпа. Лесно и брзо за работа ....

Опрема за линеарно полнење и обвивка JFY-4

7196 година

989953
  • Опрема за линеарно полнење и опфаќање
  • Опрема за линеарно полнење и опфаќање

Опрема за линеарно полнење и опфаќање JFY-4 е нова генерација машина за утилитарни производи, развиена врз основа на напредни технологии што ги задоволува современите потреби на пазарот. Машината е опремена со пумпа за мерење на клипот, обезбедувајќи прецизно полнење, издржливост, отпорност на високи температури и ерозија. Машината ги комбинира функциите на полнење и обвивка и се користи за полнење пестициди, хемиски, фармацевтски, прехранбени и козметички производи. Во опремата се користат алуминиумски капачиња, капаци против кражба и навојни завртки за запечатување. Вклучува клипна пумпа SS316L за полнење со голема точност и голем доза на дозирање. Системот на оваа пумпа не апсорбира течности, има добра хемиска отпорност, е во состојба да издржи високи температури и ерозија. Системот за полнење има функција на компресија, со што се заштитува од истекување. Се применува и на лесни течности и на течности со мал вискозитет. Пополнувањето се врши од долниот дел на шишето ...

Еднокомпонентна машина за ламинирање WHM-10

7196 година

989952 година
  • Еднокомпонентна машина за ламинирање
  • Ламинирани завои

Единечна мултикомпонентна машина за ламинирање WHM-10. Оваа разноврсна машина може да комбинира неткаени материјали, полиетилен со висок притисок, филмови што дишат, филм со лесен водат, јаглеродни влакна и други слични материјали. Главно е погоден за неткаени материјали и производство на медицински производи и производи за обработка (преливи, производи за трансфузија, малтери, хируршки влошки и други корисни материјали). Машината има рационална структура и е лесна за управување. Опремени со прав електромагнетски спојка и прифаќање на контролен материјал за лифт. Уредот за оптоелектронско следење и контрола врши корекција на грешка.

Еднокомпонентна машина за ламинирање WHM-11

7196 година

989951 година
  • Еднокомпонентна машина за ламинирање
  • Ламинирање

Еднокомпонентна машина за ламинирање WHM-11. Оваа разноврсна машина може да комбинира неткаени материјали, полиетилен со висок притисок, филмови што дишат, филм со лесен водат, јаглеродни влакна и други слични материјали. Главно е погоден за неткаени материјали и производство на медицински производи и производи за обработка (преливи, производи за трансфузија, малтери, хируршки влошки и други корисни материјали). Машината има рационална структура и е лесна за управување. Опремени со прав електромагнетски спојка и прифаќање на контролен материјал за лифт. Уредот за оптоелектронско следење и контрола врши корекција на грешка.

1 2 3 4 5 6 ... 11