Се препорачува сигурна услуга

Контрола на таблети и капсули ITA-01

316

920923
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули

Популарни пребарувања

40%

Упатства за употреба на бројачот на таблети

триесет%

Сведоштва од реални луѓе за работата на бројачот за капсули

20%

Прегледи од сопствениците на машината за пресметување

десет%

Каде е профитабилно да се купи опрема за таблети?

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Контрола на таблети и капсули ITA-01

Таблет-автоматска машина за броење и пакување таблети и капсули со желатин. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Производство Италија. Тежина 10 кг. Европска изработка, нерѓосувачки челик AISI 316 и P.E.T.G. пластика

Ние нудиме детални упатства за поставување бројач за таблети. Пред да го испратите на клиентот, мерачот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 10.000 УСД КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Машина за пресметување ITA-01

 • Означено како: Диспензерот Испорака од Кина Каталог на опрема Лабораториска опрема Капсула бројач Апликатор за пилули Опрема за пакување Фармацевтска опрема Опрема за полнење

Популарни пребарувања

40%

Упатства за употреба на бројачот на таблети

триесет%

Сведоштва од реални луѓе за работата на бројачот за капсули

20%

Прегледи од сопствениците на машината за пресметување

десет%

Каде е профитабилно да се купи опрема за таблети?

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Гледајте видео на Интернет

Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИЈА НА ТРЕНИНСКА СМЕТКА И ПАКУВАINGЕ.
На сите наши клиенти кои купиле опрема, ние нудиме литература за основите на броење и пакување таблети и капсули. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користена опрема за броење.
2) САМО СОВЕТУВАМЕ ПРОИЗВОДСТВО СО СОГЛАСНИТЕ ЧУВЕчиња.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема за производство на таблети. На барање на клиентот, ние ќе избереме модел на бројачи и пакувачи на таблети и капсули, гранулатори, миксери во прав, опрема за отстранување прашина и полиери за капсули, печатари со лого за капсули, опрема за полнење и пакување за желатински капсули.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски и полуавтоматски метри и пакувачи и се вклучени во снабдувањето на резервни делови за кој било модел на машини за пресметување купени во нашата компанија.

Спецификации

Контрола на таблети и капсули „ИТА-01“
Вид на капсули и таблети на уредот за сметка
Големини на капсули со желатин: 000,00,0,0,0лл, 1Л, 1,2,3,4,5
Дијаметри на таблети: 7, 8, 9, 10, 11, 12 mm
Продуктивност: 15,000 до 30,000 капсули на час
Продуктивност: 13.000 до 42.500 таблети на час
Напон на напојување: 220V / 50 Hz
Максимална тековна потрошувачка: 0,25 kW
Степен на заштита: IP20
Категорија на инсталација: II
Димензии: 530mm x 410mm x 420mm
Тежина: 10 кг
Тежина на испорака: 17 кг

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПЛАСТИЧНИ ДИСКИ:
Диск број 0 - капсули со желатин во големина 000 - 00
Диск број 1 - желатински капсули со големина 0 - 1
Капсули со диск број 2 - 2 - 3 желатин
Диск број 3 - 4-5 капсули со желатин

4 таблети на дискот 7 мм
5 таблети на дискот 8 мм
Дискови број 6 таблети 9 мм
7 таблети на дискот 10 мм
Таблети бр. 8 таблети 11 мм
Дискови бр.9 таблети 12 мм

Заменливи дискови со неспецифицирани дијаметри на таблети по нарачка.
Цената на еден диск е 300 Евра
Детални упатства за употреба на италијански и англиски јазик.

Совети за нашите клиенти

Десктоп машината за броење и пополнување таблети и капсули со желатин се состои од куќиште во кое е инсталиран електричен мотор 220V. Моторот има контрола и може да се програмира периодично да се вклучува и исклучува. Контејнерот со отворен тип е фиксиран на основата, во која се истураат таблети или капсули со желатин. Оската на електричниот мотор поминува низ централната дупка во основата, на која операторот рачно фиксира транспарентен пластичен диск. Според радиусот на дискот, се прават клетки со одредена форма (што одговара на големината на таблетите или капсулите). Кога работите, таблетите или капсулите со желатин ги исполнуваат клетките. Кога ќе се ротира пластичниот диск, таблетите или капсулите се преместуваат во областа на празнење. Влошките спречуваат да влезат останатите таблети или капсули. Излез на производи од резервоарот само преку ќелиите на дискот. Оптичките сензори го следат бројот на клетки кои веќе пренеле таблети или капсули во пополнетиот сад. Операторот го програмира бројот на таблети и капсули што треба да се избројат, време на пауза за промена на садови. Брзината на вртење на дискот е константна, но бројот на ќелии во дискот е поголема, толку е помала големината на таблетот или капсулата. Под еднакви услови, минималната големина на таблетата или капсулата ќе се смета со поголема продуктивност. Цената на пластичните дискови и нивната количина во испораката се договараат дополнително.

Прегледи на клиенти (6)

Добро дизајниран и произведен автомобил од Италија. Ние спакуваме 30 и 50 таблети во тегли. Работи како часовник.

Маргарита Јуривна, г.Уфа

Оваа опрема ја препорачувам за употреба при производство на ниво на влез.

Кошелев Т.В. Тајмен

Една од најдобрите компании за продажба на формациска опрема во Русија, овој пат купи десктоп машина, како и секогаш, услугата е во најдобар ред.

Олег, Ажурирање на CJSC PFK ZKСанкт Петербург

Она што беше потребно беше автоматска машина за производство на таблети со дијаметар од 7, 8, 9 мм. Го избрав овој модел, така што целосно ги исполни нашите барања.

МирославКабаровскиот регион

Шалтерот за таблети и капсули не успеа, па морав да купам нов. Но, драго ни е што стекнавме понова и помодерна и што започнавме да соработуваме со Минипрес.

Алис Арзома, Менаџер за набавка на опрема, Регион Томск

При купување на фармацевтска опрема, секогаш контактираме со Минипрес. Бидејќи услугата, испораката и многу други фактори се на ниво. Но, поради некоја причина, овој пат доставата не успеа. Но, сè беше добро решено. И бројачот на таблети и капсули дојде безбеден и здрав. Задоволни од квалитетот на опремата.

Петровски В.С.., Налчик

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  таблет и капсула контра ita-01.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: