Се препорачува сигурна услуга

Машина за полнење за таблети и капсули FD-06

393

921681
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин

Популарни пребарувања

триесет%

Прегледи од сопствениците на бројачи на таблети

27%

Производители и купувачи на бројачи за капсули

23%

Пронајдете упатства за пакување на таблети

20%

Совети за технологија за пакување на капсули

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Машина за полнење за таблети и капсули FD-06

Автоматска машина со две ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин, за инсталирање на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња во линијата за пакување. Во пластичните дискови, групните дупки одговараат на бројот на таблети или капсули за полнење. Продуктивноста е најмногу 50 шишиња во минута. Тежината на опремата е 370 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик според GMP стандардите.

Ние нудиме детални упатства за работа на опрема за броење и полнење таблети и капсули во шишиња и ампули. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 25.000 УСД КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • На залиха
 • Гаранција: 1 година

Модел: Машина за полнење за таблети и капсули FD-06

 • Означено како: Каталог на опрема Опрема од Кина Капсула бројач Апликатор за пилули Апчиња Капсули со тврд желатин Машина за пакување Фармацевтска опрема Опрема за полнење

Популарни пребарувања

триесет%

Прегледи од сопствениците на бројачи на таблети

27%

Производители и купувачи на бројачи за капсули

23%

Пронајдете упатства за пакување на таблети

20%

Совети за технологија за пакување на капсули

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ОБУКА СО ЛИНОТ НА ПОПОЛНУВА OFЕ НА ГЕЛАТИНСКИ КАПСУИ И ТАБЕЛИ.
На сите наши клиенти кои купиле автоматска линија за полнење капсули и таблети во пластични шишиња, ви доставуваме литература за основите на пакувањето и капакот. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме услуги при спроведување на опрема за полнење капсули и таблети во ампули што биле во употреба.
2) ја комплетираме ПРОИЗВОДОТ НА ГЕЛАТИНСКИ КАПСУЛИ И ТАБЕЛИ.
Имаме широк спектар на додатоци за пакување таблети и капсули со желатин. На барање на клиентот, ќе избереме модел на машина за броење и полнење, машина за напојување на капачиња и плутање, опрема за запечатување на вратот на ампули со мембрани за прво отворање, машини за пакување кесички за отстранување на влага и опрема за обележување во ампули.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Соработуваме со производители на автоматски таблети и машини за полнење капсули со желатин, рачни машини за таблети за броење таблети и капсули, снабдуваме резервни делови за опрема за пакување таблети и капсули купени во нашата компанија.

Спецификации

Автоматска машина за полнење таблети и капсули "FD-06"
Видови: диск
Број на дискови: 2
Капсули со тврд желатин: 00,0,1,2,3,4,5
Дијаметри на таблети: 5-23 мм
Продуктивност: максимум 50 шишиња во минута
Производство на шише: ≥ 99%
Големини на шишињата: 15-300 ml
Напојување: 220V, 50Hz,
Моќност: 1,5 kW
Вкусни димензии: 1700мм х 800мм х 1600мм
Тежина: 370 кг
Тежина на испорака: 450 кг

Совети за нашите клиенти

Шалтер за дискови и пакувања на таблети и капсули со тврд желатин е дел од автоматска линија за пакување таблети и капсули со желатин во пластични шишиња со запечатување на вратот на шишето со алуминиумски мембрани, капаци за капаци, етикети за лепило на лепенки. Дизајнот има заменливи пластични дискови во кои бројот на дупки одговара на потребниот број таблети или капсули, кои треба да се сметаат и спакувани во шишиња. Дупките во дисковите се групирани, што го олеснува добивањето на порции таблети или капсули. За секоја големина на капсули или таблети, се прави збир на дискови. Во две финансирани бункерите се монтираат на дискови по посакуваната големина на капсули или таблети, со групи на дупки потребниот број на забави. Ротирачки диск ги дистрибуира таблетите или капсулите во ќелиите, а потоа ротирачкиот диск ги пренесува таблетите или капсулите на излезот. Групи таблети или капсули се истураат во шишиња што се внесуваат во зоната за полнење преку подвижниот појас. Следно, шишињата се префрлаат во машината за прикривање.

Прегледи на клиенти (6)

Сметките за дискови за таблети и капсули не се најдобри за пакување таблети во пластични шишиња. Препорачувам да вибрирате со оптички сензори. Механичките машини на дискот не дозволуваат да работат со голема брзина. Многу голема триење на таблетите едни против други во бункерот.

Роман ИгнатовМинск

Има повеќе минуси отколку позитивни поени. Дисковите мора да се нарачаат за секоја количина и дијаметар на таблетите.

Борис НикитинскиТајмен

Јас би сакал да кажам дека опремата обезбедена од вас, автоматската машина за полнење, во процесот на работа се етаблира како сигурна и лесна за ракување. Леснотијата на користење и широките технолошки способности, заедно со минимални загуби за време на работењето, обезбедуваат најголема продуктивност и квалитет на производот. Со оглед на сите горенаведени предности на вашата опрема, во однос на слична опрема од други добавувачи, решивме да купиме друга машина од вас.

Исаев М.Ч..Псков

Потврдуваме дека нашата компанија користи машина за полнење што ја купивме на почетокот на 2018 година. Оттогаш работи без сериозни штети.

Микеев ГригоријУлан-Уде

Идентификувани се главните проблеми што се среќаваат на работното место. Сфативме дека за ова треба да се замениме. Купивме нова машина за полнење таблети и капсули. Задоволни од соработката.

Никита Кривошеј, Азбест

Брзината е клучот за успехот на оваа компанија. Се скрши машината за пакување таблети и капсули. Брзо реагираше и го смени автомобилот.

Анастасија ВороноваДиректор, Казан

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  машина за полнење таблети и капсули fd-06.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: