Се препорачува сигурна услуга

Автоматска машина за капсули GN-28

363

921370
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Популарни пребарувања

триесет%

Упатства за употреба капсула машини

триесет%

Прегледи од вистински луѓе за работата на капсулаторот

20%

Како е профитабилно да се инвестира во производство на капсули со тврд желатин?

20%

Како да изберете опрема за капсулација на прав?

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Автоматска машина за капсули GN-28

Автоматска машина за полнење на тврди желатински капсули со големина на прашок 00,0,1,2,3. Продуктивност 10,000 капсули на час. Автоматски пакувач во прав за тврди двокомпонентни капсули со желатин. Идеално за употреба во производство на капсули. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална процесна автоматизација на процесите. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите.

Ние нудиме детални упатства за поставување на капсула машина. Пред пратката до клиентот, капсулните машини се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 15.000 УСД КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Капсула машина ГН-28

 • Означено како: Екапсулација Екапсулација Капсули Капсулатор Екапсулација Каталог на опрема Опрема од Кина Полизер Капсули со тврд желатин Фармацевтска машина Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

триесет%

Упатства за употреба капсула машини

триесет%

Прегледи од вистински луѓе за работата на капсулаторот

20%

Како е профитабилно да се инвестира во производство на капсули со тврд желатин?

20%

Како да изберете опрема за капсулација на прав?

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИЈА НА ОБРАЗОВАНИЕ НА КАПСУЛАЦИЈА.
На сите наши клиенти кои ја купиле опремата, даваме литература за основите на капсулацијата на прашоци. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користена опрема за капсули.
2) КОМПЛЕТНИ ПРОИЗВОД СО КАПСУЛИ.
Имаме широк спектар на додатоци за производство на капсули. На барање на клиентот, ќе избереме модел на опрема за полнење на капсули, гранулатори, миксери во прав, опрема за отстранување на прашина и полирачи за капачиња, печатари со лого за капсули, опрема за полнење и пакување за капсули со желатин.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски и полуавтоматски капсулатори и се занимаваме со снабдување со резервни делови за кој било модел на капсула машини купени во нашата компанија.

Спецификации

Автоматска машина за капсули "ГН-28"
Материјал: не'рѓосувачки челик
Продуктивност: 10,000 - 20,000 капсули на час
Големини на капсули со желатин: 00,0,1,2,3
Напојување: 3,1 kW, 380V / 220V, 50 Hz
Притисок на воздухот: 0,4-0,6 MPa
Севкупни димензии: 1200 mm x 720 mm x 600 mm
Тежина: 400 кг
Тежина на испорака: 500 кг
Вклучена е вакуумска пумпа.

Совети за нашите клиенти

Единствена опрема за автоматско полнење за капсули со тврд желатин. Собраните капсули се истураат во обичен бункер, тогаш машината ги насочува капсулите во една позиција и ги исполнува клетките со форма на прстен. Капсулите се ориентирани со долните делови надолу. Користејќи вакуумска пумпа, капсулата е одделена на 2 дела. Во рачен режим, формата со долните капачиња на капсулите се става под бункер во прав. Во бункер има бункер за напојување со завртки во капсулата. Ова ви овозможува да добиете дополнителна набивка на прав во капсулата. Тежината на сите капсули на крајот е иста. Откако ќе ги наполите со прашок, сите капсули во форма, се приклучуваат горните и долните делови на капсулата. Следно, готовите капсули се влеваат во фиоката. Можно е да го преземете видеото и да го видите целиот циклус на машината за автоматско полнење на капсули. Целиот процес на полнење на прашокот со капсули е поделен на 3 независни операции: автоматско сортирање на празни капсули во калап, полнење на капсулата со прашок, комбинирање на капакот на капсулата со каросеријата и прилепување на истиот. Процесот на автоматско сортирање празни капсули во калап е доволно брз (ќе го видите на видеото) во оваа фаза операторот секогаш може да ја види неисправната капсула и да ја замени со добра со рацете. Ова е брзо и не предизвикува дефект или исклучување на опрема. Следната фаза е полнење на телото на капсулата (долга половина) со прав. Значително повеќе време е посветено на пополнување на капсулата. Да, и се користи сосема друг принцип на снабдување со прав. Има голема бункер, се истура прав во неа, потоа пудрата се турка надолу со завртка (завртка), вратот на бункерот се вози до калапот и го присилува прав во капсулите. Во овој случај, формата под вратот на бункерот се ротира за 360 степени за одредено време, а со тоа иста количина на прав влегува во секоја капсула. Понекогаш моите клиенти возат 2 вртења во прав под вратот на бункерот, а тоа ми овозможува да компресирам одредена количина прав во капсули. Копчицата за завртки го елиминира купувањето на гранулатор, технологијата на гранулација и многу проблеми со подготовката на прав. Исто така, бункер за завртки е загарантирана еднаква тежина на прав во капсули, отсуство на празнини на воздухот во прав. Откако ќе се пополни формата со капсули и во прав, операторот става половина од формата со капачиња и ги комбинира капсулите со тоа што ги прилепува.

Прегледи на клиенти (5)

Капсулната машина е изработена од не'рѓосувачки челик. Едноставен и сигурен за употреба. Капсулните калапи се прават со максимална точност. Операторот ги пополнува калапите со празни капсули, ги одделува и ги пренесува за да ги наполни со прав. По полнењето, операторот комбинира половина од капсулите и прилепувањата. Завршените капсули со прав одат во кутијата.

Валери Иванович, Тајмен

За да се забрза работата и да се зголеми продуктивноста, ги советувам клиентите да имаат 2-3 форми за секоја големина на капсула. Ако ставите 3 оператори на автоматска машина, можете да пополните 30,000 капсули на час.

Зотов ИлјаКазан

Оваа страница ја препорача партнерот. Имам една од автоматските капсули GN-28 машини, не успеа, што го забави процесот на производство, нарача нова, донесе, донесе, инсталира, сè работи како што треба.

Владимир  Кросовски, Кабаровск

Модернизираното производство. Купи серија на автоматски капсула машини. Компанијата MiniPress направи одлична работа со нашите задачи. Благодарам.

Игнат ФилиповЗАО ФНТП „Ретиниди“, Махачкала

Старата капсула машина е во ред. Одлучивме да нарачаме нова за производство. Автоматската машина за капсули ги исполнува барањата. Сите барања што беа во извештајот за работа беа исполнети.

Купријан МелниковГлавен технолог, Киров

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  автоматска машина за капсули gn-28.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: