Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Автоматски печатачи на таблети / Автоматска машина за лого на таблети YS-01

Автоматска машина за лого на таблети YS-01

412

921861
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви

Популарни пребарувања

28%

Купете ефтини логоа на таблети во Москва

26%

Технологии и опрема за производство на лого на капсули

24%

Како да започнете бизнис за џвакање?

22%

Купете бизнис со чоколади со кикиритки подготвени

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска опрема / Автоматски печатачи на таблети / Автоматска машина за лого на таблети YS-01

Автоматска машина за лого на таблети YS-01

Автоматски печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви е наменет за печатење на знаци на празни или полни капсули и таблети од која било големина и форма. Продуктивност 50,000 парчиња на час. Тежина 180 кг. Тој е компактен во структура и лесен за употреба. Печатењето може да се направи во една боја од една страна или во две бои од две страни. Печатачот е контролиран од еден панел и е лесен за употреба што еден оператор може да започне неколку процеси истовремено. Автоматско, економично и лесно ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот.

Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машина за полнење течности. Пред испорака, машината се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 18.300 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 10/10/2019
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Печатач за лого во боја на таблети YS-01

 • Означено како: Капсули со лесна желатин Грав од желе Машини за панирање Патен котел Капсули Каталог на опрема Лого на капсулата Опрема од Кина Апчиња Капсули со тврд желатин Термички печатач Фармацевтска опрема Капсули со желатин за шиење

Популарни пребарувања

28%

Купете ефтини логоа на таблети во Москва

26%

Технологии и опрема за производство на лого на капсули

24%

Како да започнете бизнис за џвакање?

22%

Купете бизнис со чоколади со кикиритки подготвени

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашата задача и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ОБУКА ЗА ПРИМЕНА НА ЛОГОС НА ТАБЕЛИТЕ И JЕВЕРИЈАТА.
На сите наши клиенти кои купиле опрема, даваме литература за основите на обложување на таблетите и таблетите. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на половна опрема.
2) КОМПЛЕТНИ ПРОИЗВОД НА ТАБЕЛИ.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема за производство на таблети и гуми за џвакање и ореви во лушпи од чоколади. На барање на клиентот, ние ќе избереме модел на опрема за обложување на таблети и драгетски облоги, системи за прскање за таблети и логоа со бои за храна.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски печатари за таблети, дражеи и гуми за џвакање. Ние сме ангажирани во снабдување на резервни делови за кој било модел на таква опрема купена во нашата компанија.

Спецификации

Автоматски печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули "YS-01"
Таблета (од една или две страни):
3 mm во дијаметар до 80.000 парчиња на час
6 mm во дијаметар до 50.000 парчиња на час
со дијаметар од 12 мм до 40.000 парчиња на час
каква било форма до 40.000 парчиња на час
Капсула со тврд желатин:
од број 5 до број 00 до 40.000 парчиња на час
Мека капсула со желатин:
каква било форма до 40.000 парчиња на час
Моќност: 220V, 50Hz, 0,25 kW
Компримиран воздух: 40 бари при континуиран стандарден проток
Чист сув воздух: 270 kPa на 0,0005 m3
Димензии: 610mm x 910mm x 640mm
Големина на пакетот: 980mm x 680mm x 710mm
Тежина: 180 кг
Тежина на испорака: 250 кг

Совети за нашите клиенти

Печатачот е контролиран од еден панел и е лесен за употреба што еден оператор може да започне неколку процеси истовремено. Квалитетот на печатење по ниска цена е многу висок. Изглед, трговските марки го зголемуваат квалитетот на вашите производи. Целокупната содржина може да биде целосно отпечатена на производот користејќи го нашиот единствен систем за печатење според барањата и нарачките на клиентите. Дизајнот на отстранливи делови го олеснува заменувањето нив за да извршат друга функција. Печатачот произведува висококвалитетно печатење од една или две страни, двостран печатач мора да биде специјално прилагоден за нарачката. Шаблоните и целата содржина на печатење може лесно да се променат со замена на вратилото на intaglio. Дизајнот на машината е изработен од не'рѓосувачки челик, кој овозможува употреба на детергенти при секојдневно работење на опремата. Дизајнот е многу стабилен.

Прегледи на клиенти (6)

Изведбата на печатачот за печатење на логоа во боја на таблети овозможува да се користи за производители на таблети.

Станислав Григориев, Мурманск

Пред да нарачате опрема, треба да наведете список со дијаметарот и дебелината на таблетите и дизајнот на логото. Производителот ќе ви ја каже оптималната големина на логото.

ВикторКострома

АД Асет Плус Благодарност до тимот на MinniPress за навремена достава, конкурентни цени и помош при избор на автоматски печатач.

Козлов НАРегионот Калининград

Купивме автоматски печатач YS-01, опремата пристигна со одредено задоцнување, но заради оптималниот сооднос цена / квалитет ова не е толку клучно.

Воробиев Р.А..Регион Пенза

Решивме да направиме лого на нашите слатки. За ова, машината за примена на логото YS-01 беше темперирана. Ви благодариме мини печат за брза испорака и одлични услови.

Николај Косолаиченко, Јакутск

Витамините со лого изгледаат поинтересно, а повеќе привлекуваат деца. Затоа, решивме да нарачаме автоматска машина за примена на логото. Компанијата minipress ни помогна во потрагата и селекцијата. Ви благодарам!

Генадиј ракушкинДиректор, Ижевск

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас , ,

  автоматска машина за примена на логото на таблетите ys-01.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: