Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска автоматизација / Фармацевтска технологија

Фармацевтска технологија

6288 година

980653
 • Фармацевтска технологија
 • Сушење на замрзнување
 • Технологија
 • Фармацевтска технологија
 • Фармацевтска технологија
 • Сушење на замрзнување
 • Технологија
 • Фармацевтска технологија

Популарни пребарувања

15%

Како да изберете опрема за фармацевтско производство

15%

Прилагодување на опрема за производство

35%

Технологии и опрема за производство на капсули

35%

Фармацевтски бизнис во Русија и ЗНД

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска автоматизација / Фармацевтска технологија

Фармацевтска технологија

Во моментов, прашањата за подобрување на квалитетот на човечкиот живот играат огромна улога во животот на современото општество. Од особено значење е развојот и унапредувањето на таква индустрија како фармацевтски производи. Создавање иновативни технологии и опрема, прием на високоефикасни лекови од новата генерација со селективно или продолжено дејствување - сето тоа е во фокусот на внимателно внимание на целата светска заедница. Едно од главните проблеми во развојот на современите лекови во Русија на ново квалитативно ниво и решението за проблемот со обезбедување лекови на населението е да се прошири опсегот на лекови изработени од руски производи. Зголемувањето на учеството на домашните лекови на рускиот фармацевтски пазар, особено иновативниот развој, е невозможно без пуштање во употреба на најновата опрема и современите фармацевтски технологии. Русија има огромен научен потенцијал, има многу добри училишта за хемија и биологија, без кои развојот на современата фармацевтска наука е невозможен. Комбинација на различните фактори споменати погоре, како и подобрување на системот на државна поддршка за развој на фармацевтската индустрија, целосно ќе придонесе за влез на Русија во современиот фармацевтски пазар.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година за фармацевтска опрема

Модел: Фармацевтска технологија

 • Означено како: Бизнис Бизнис план Блогот Инвестиции Иновации Капсули Трговија Компанија Купете бизнис Форми на дозирање Ново Прашоци Производство Современи лекови Почни Статии Апчиња Цврсти дозирни форми Фармацевтска технологија Фармацевтски производи Фармацевтска индустрија

Популарни пребарувања

15%

Како да изберете опрема за фармацевтско производство

15%

Прилагодување на опрема за производство

35%

Технологии и опрема за производство на капсули

35%

Фармацевтски бизнис во Русија и ЗНД

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

Заедно со општите принципи на производство, голема количина на информации се посветува на новите технологии на производство и модерната опрема што се користи во домашната и странската фармацевтска индустрија за да се добие цврста дозирна форма. Посебно поглавје ги опфаќа основите на биофармацијата, што е чекор за разбирање на фармацевтската технологија. Разгледани се основните концепти, класификации, технологии и опрема поврзани со производство на меки дозирни форми. Еден од ветувачките методи за регулирање на својствата на лековите е да се добијат безбедни и ефикасни капсулирани лекови, што исто така е детално опишано. Покрај тоа, авторите се обидоа да ги објаснат главните феномени, механизми на ефекти, да ги поврзат технолошките параметри на процесот со физичкохемиските, механичките и другите својства на користените суровини, како резултат на средните производи и конечните дозирни форми.

Спецификации

Развојот на фармацевтската индустрија е една од приоритетните области на индустриската политика на Русија. Мерките на државната регулатива донесени во 2009 година беа насочени не само за надминување на негативните трендови што се појавија за време на кризата, туку и на развој на индустријата на долг рок. Во 2009 година, Министерството за индустрија и трговија на Русија ја одобри „Стратегијата за развој на фармацевтската индустрија на Руската Федерација за периодот до 2020 година“, која ги вклучува следниве одредби: зголемување на нивото на иновации и технологија што се користи во развојот и производство на домашни лекови со цел да се зголеми конкурентноста на домашните средства за лекови, пред се на рускиот фармацевтски пазар и формирање на пазар за иновативни проекти; привлекување и употреба на странски научно-технички и производствено-технолошки потенцијал за решавање на прашањата за интензивирање, технолошко модернизирање и развој на руските фармацевтски претпријатија во согласност со меѓународните стандарди; развој на нова и модификација на постојните образовни програми со цел создавање систем на напредна обука и преквалификација на високо квалификуван персонал за современо фармацевтско производство и индустриска наука.

Совети за нашите клиенти

Во врска со горенаведеното, се чини релевантно да се запознаат работниците од руските фармацевтски претпријатија, истражувачите и студентите на релевантни универзитети со современи технологии и опрема на фармацевтската индустрија. Оваа публикација дискутира за основните дефиниции, концепти, меѓународни класификации користени во оваа област, ги разгледува класичните и иновативни технологии и опрема за производство на цврсти, меки, течни и гасовити форми, претставува системи за вода и климатизација, изолациони технологии и чисти простории, се фокусира на за контрола на квалитетот и стандардите, изгледите за користење информатичка технологија и моделирање на компјутери, како и нанотехнологијата за производство на нови фармацевтски препарати. Книгите се напишани од тим автори кои работат и предаваат многу години во фармацевтската индустрија и универзитетот. Веб-страницата ги запозна читателите со основните дефиниции, концепти, класификации и основите на производството на цврсти дозирни форми: прашоци, микросфери (пелети), таблети и капсули. Главните фази на производство се детално опишани и соодветната опрема е широко претставена.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  технологии за фармацевтско производство.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: