Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска технологија / Производство на желатински капсули за лекови / Ориентација, затворање на истовар, чистење на капсули

Ориентација, затворање на истовар, чистење на капсули

6093 година

978714
 • Капсули со природен додаток во исхраната
 • Методи за полнење на тврда желатинска капсула
 • Технологија на препарати во капсули со тврд желатин
 • Производство на медицински капсули
 • Капсули со природен додаток во исхраната
 • Методи за полнење на тврда желатинска капсула
 • Технологија на препарати во капсули со тврд желатин
 • Производство на медицински капсули

Популарни пребарувања

15%

Ориентација, затворање на истовар, совети за технологија за чистење на капсули

15%

Како да започнете бизнис ориентирање, затворање на истовар, чистење капсули?

35%

Прегледи од сопствениците на опрема за чистење на капсули

35%

Ориентација, затворање на истовар, чистење на капсули за производство на фармацевтски производи

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска технологија / Производство на желатински капсули за лекови / Ориентација, затворање на истовар, чистење на капсули

Ориентација, затворање на истовар, чистење на капсули

Во корпната канта има празни капсули. Капсулите се движат надолу во две продавници, се усогласуваат со единица за сортирање и се спуштаат во соодветните ќелии. Во првата фаза од оваа операција, првиот (внатрешен) ред на капсули се вчитува, во втората, вториот (надворешниот) ред на капсули е натоварен. По продавницата за капсули е тесна дупка за калибрација. Само геометриски редовни капсули можат да поминат низ оваа дупка. Во случај на појава на неправилно обликувани капсули кои не се во можност да поминат низ дупката за калибрација, ќелиите се блокирани, препознаени од скенерот и се исклучени од понатамошниот процес на полнење.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година на опрема за ориентирање, растоварање за затворање, капсули за чистење

Модел: Ориентација, затворање на истовар, чистење на капсули

 • Означено како: Капсули со лесна желатин Бизнис Бизнис план Блогот Желатин Инвестиции Екапсулација Иновации Екапсулација Капсулатор Екапсулација Трговија Компанија Купете бизнис Ново Готвење желатин Производство Почни Статии Капсули со тврд желатин Фармацевтска опрема Капсули со желатин за шиење

Популарни пребарувања

15%

Ориентација, затворање на истовар, совети за технологија за чистење на капсули

15%

Како да започнете бизнис ориентирање, затворање на истовар, чистење капсули?

35%

Прегледи од сопствениците на опрема за чистење на капсули

35%

Ориентација, затворање на истовар, чистење на капсули за производство на фармацевтски производи

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

Кога ќе се постигне потребната сила, на компјутерот пристигнува позитивен сигнал и клипот ја затвора исполнетата капсула. Останатиот капа или тело на капсулата се исфрла во единицата за празнење. Капсули за истоварување. Во оваа фаза, скенерите на капсулите за каросеријата на телото или капсулата, доколку е потребно, сигнализираат грешка на компјутерот. Кога се дава сигнал, ротирачкиот лист се движи кон положбата на исфрлање. Капсулите со дефект се растовараат од клипот и се носат со компримиран воздух. Чистење на капсули. Во оваа фаза, капсулите се чистат од остатоци од прав или се отстрануваат сегментите на капсулите. Чистењето се одвива со вшмукување на преостанатите честички или елементи со компримиран воздух.

Спецификации

Одвојување (отворање) на празни капсули (брак). Во оваа фаза, капсулите се отвораат (одвојување на капсулите на телото и капсулите - отфрлање) за последователно полнење. Отворањето на празни капсули се врши со помош на вакуум. Додека телото на капсулата влегува во соодветните ќелии, капачињата на капсулите остануваат во блокот за капи. Неподелените капсули остануваат на место за неколку операции и се отстрануваат во фаза на отстранување на дефектна капсула. Скенер за капачиња на капсули. Во оваа фаза, се проверува присуството на капакот на капсулата, што се спроведува со употреба на механички сензори.

Совети за нашите клиенти

Ако капачето на капсулата недостасува, тогаш соодветниот сигнал се испраќа на компјутерот - ќелијата е блокирана и исклучена од понатамошниот процес. Капсулата капа се отстранува во фаза на дефектно отстранување на капсула. Отстранување на неисправни капсули. Во оваа фаза се отстрануваат неистражени (неотворени) капсули, деформирани капсули, капсули со двојно капаче и капачиња од капачиња. Механизмот за отстранување на неисправни капсули е како што следува: капсулите се движат нагоре од клиповите и се носат со компримиран воздух. Затворање на капсула. Механички клипови се користат за затворање на веќе исполнети капсули.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  ориентација, затворање на истовар, чистење на капсули.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: