Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска технологија / Опрема за производство на креми и мази / Складирање на мази во козметичко производство

Складирање на мази во козметичко производство

6141

979223
 • Емулгатори во производството на мази
 • Фази на технологија за производство на маст
 • Фармацевтска опрема за производство на мази
 • Опрема за производство на мази
 • Емулгатори во производството на мази
 • Фази на технологија за производство на маст
 • Фармацевтска опрема за производство на мази
 • Опрема за производство на мази

Популарни пребарувања

15%

Складирање на совети за технологија за мази

15%

Нови методи за складирање на мази во фабриките во Русија

35%

Детален опис на процесот на складирање на мастите во козметичката индустрија

35%

Складирање на фармацевтски маст

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска технологија / Опрема за производство на креми и мази / Складирање на мази во козметичко производство

Складирање на мази во козметичко производство

Услови и услови за чување на мастите се должат на техничка документација. Фабрички мази се чуваат на ладно, темно место од шест месеци до две години или повеќе. Условите за складирање на мази треба строго да се почитуваат. Факторите на животната средина, особено температурните промени и светлината, честопати негативно влијаат на квалитетот на мастите.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година за опрема за производство на масти во козметичко производство

Модел: Складирање на мази во козметичко производство

 • Означено како: Бизнис Бизнис план Блогот Хидрофобни основи Хомогенизација Основи на дифил Инвестиции Иновации Каталог на опрема Класификација на мази Трговија Компанија Купете бизнис Медицински супстанции Ново Организација на производство Производство Производство на креми Производство на маст Скрининг Почни Статии Крем за полнење Пакувања мази Складирање на маст

Популарни пребарувања

15%

Складирање на совети за технологија за мази

15%

Нови методи за складирање на мази во фабриките во Русија

35%

Детален опис на процесот на складирање на мастите во козметичката индустрија

35%

Складирање на фармацевтски маст

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

Ова е особено точно за маст што содржи антибиотици и други специфични групи на лекови. За да се спречи оксидативното оштетување на основите за маст и мастите, на нив се додаваат антиоксиданти, најчесто синтетички, како што се бутилокситолуен, естри на галична киселина, органски и неоргански сулфурни соединенија, итн..

Спецификации

Со зголемување на температурата, активноста на мастите што содржат антибиотици и витамин препарати остро се намалува. Со зголемување на температурата, на светлина, во присуство на влага, маснотиите и растителните масла брзо опаѓаат. Мастите на емулзиските основи на високи и ниски температури често се ексфолијараат и губат униформност.

Совети за нашите клиенти

Од мази на желе од нафта, јаглеводороди и бази на апсорпција на покачени температури, течната фаза може да „пот“, а процесите на таложење се можни во маст за суспензија. Многу други фактори влијаат врз зачувувањето на својствата на препаратите кај мастите, на пример, физичкохемиските својства на компонентите на основата.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  складирање на мази и добро козметичко производство.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: