Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска технологија / Основни барања за gmp меки дозирни форми

Основни барања за gmp меки дозирни форми

6177

979554
 • Индустриско производство на креми и мази
 • Опрема за производство на креми и мази
 • Опрема што се користи при производство на мази
 • Емулгатори во производството на мази
 • Индустриско производство на креми и мази
 • Опрема за производство на креми и мази
 • Опрема што се користи при производство на мази
 • Емулгатори во производството на мази

Популарни пребарувања

15%

Активна продажба на меки дозирни форми, идеи за бизнис

15%

Како е профитабилно да се инвестира во производство на меки дозирни форми?

35%

Гарантен период за опрема за меки дозирни форми

35%

Како да се организира бизнис за производство на меки дозирни форми?

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска технологија / Основни барања за gmp меки дозирни форми

Основни барања за gmp меки дозирни форми

Во производството на мази, креми и други меки дозирни форми, постои особено висок ризик од микроби и други загадувања. Затоа, потребни се посебни мерки за да се спречи какво било загадување. Меките дозирни форми имаат специфични реолошки својства и во повеќето случаи се хетерогени дисперзирани системи. Затоа, за да се избегне хетерогеност на производот заради нерамномерна распределба на компонентите, формирање на гасни емулзии и дестабилизација на системите за распрскување, треба да се посвети посебно внимание на правилното управување со процесите, користената опрема и температурните услови на чување на производот..
Барања за производствени капацитети и опрема. Theивотната средина на просториите, земајќи ги предвид сите мерки за заштита на производството, треба да претставува минимален ризик во однос на загадување на материјали и производи.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година за опрема за производство на меки дозирни форми

Модел: Меки дозирни форми

 • Означено како: Бизнис Бизнис план Блогот Инвестиции Иновации Каталог на опрема Класификација на мази Трговија Компанија Купете бизнис Лекови Медицински супстанции Форми на дозирање Меки дозирни форми Ново Опрема за производство на меки дозирни форми Производство Производство на креми Производство на маст Производство на меки дозирни форми Почни Статии Технологија за производство на меки дозирни форми Фармацевтска опрема Крем за полнење Пакувања мази

Популарни пребарувања

15%

Активна продажба на меки дозирни форми, идеи за бизнис

15%

Како е профитабилно да се инвестира во производство на меки дозирни форми?

35%

Гарантен период за опрема за меки дозирни форми

35%

Како да се организира бизнис за производство на меки дозирни форми?

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

Материјалите (картон, струготини од дрво, итн.), Од кои е можно да се одделат влакна или други загадувачи, не треба да бидат во области каде производите или чистите садови не се заштитени од животната средина. За време на пакувањето, неопходно е да се обезбеди униформност на мешавините, суспензиите и сл. Процесите на мешање и пакување мора да бидат потврдени. За да се гарантира зачувување на униформноста на производите, неопходна е посебна грижа на почетокот и на шестиот крај на процесот на полнење, како и по паузите во работата. Ако најголемиот дел производи не се спакувани веднаш, а готовите производи не се спакувани веднаш, тогаш треба да се утврдат и строго да се утврдат максималните услови и услови за чување на овие производи..

Спецификации

За производство и транспорт на производи со цел да се заштитат од загадување, се препорачува употреба на затворени системи. Индустриските области каде производите или отворените контејнери не се заштитени од животната средина, како по правило, треба да бидат ефикасно проветрени со филтриран воздух. Резервоари, контејнери, цевководи и пумпи мора да бидат дизајнирани и инсталирани така што ќе бидат лесни за чистење и, доколку е потребно, да се санираат. Особено, при дизајнирање на опрема, неопходно е да се минимизираат „мртвите“ зони или области во кои може да се акумулираат остатоци од производи, создавајќи средина за размножување на микроорганизми. Доколку е можно, треба да се избегне употреба на стаклена опрема. Делови од опрема што доаѓаат во контакт со производот генерално треба да бидат изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик.

Совети за нашите клиенти

Барања за процеси. Квалитетот на употребената вода треба да се утврди и следи за хемиска и микробиолошка чистота. При сервисирање на системите за водоснабдување, мора да се внимава да се спречи ризикот од раст на микроорганизми. По какво било хемиско санирање на системите за водоснабдување, неопходно е да се испијат во согласност со валидна техника што овозможува ефикасно отстранување на средства за дезинфекција. Квалитетот на супстанциите добиени во контејнерите Ангор (од францускиот „ip бруто“ - „во големи количини“) мора да се провери пред да се стават во контејнери за складирање. При транспорт на материјали преку цевководи, неопходно е да се обезбеди нивно доставување строго до дестинацијата.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  основни барања за gmp меки дозирни форми.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: