Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска технологија / Микроенкапсулација на лекови / Метод заснован на употреба на полимери и агенси за вкрстување

Метод заснован на употреба на полимери и агенси за вкрстување

6255 година

980299
 • Микрокапсули во тегла
 • Облога на микрокапсула
 • Микрокапсули
 • Микроенкапсулација во производството
 • Микрокапсули во тегла
 • Облога на микрокапсула
 • Микрокапсули
 • Микроенкапсулација во производството

Популарни пребарувања

15%

Производители и купувачи на капсулатори

15%

Нови методи на микроенкапсулација во производствените капацитети во Русија

35%

Купете капсулатори на големо од производителот

35%

Микроенкапсулација во современото фармацевтско производство

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска технологија / Микроенкапсулација на лекови / Метод заснован на употреба на полимери и агенси за вкрстување

Метод заснован на употреба на полимери и агенси за вкрстување

Вкрстено поврзување на полимерните ланци се врши со воведување на специјални супстанции во системот, кои, како резултат на јонска размена, формираат врски помеѓу два соседни синџири. Во овој случај, процесот се одвива во фазата на граница. Можно е да се користат системи со масло во вода што содржат хидрофилен полимер и, на пример, пониски алдехиди како агенси за вкрстување. Во овој случај, интеракцијата на полимерот со алдехидот се одвива во водната фаза, што резултира во формирање на нова фаза, депонирана на капки масло, бидејќи повисоките алдехиди се раствораат во непаларна фаза.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година на опрема за производство на капсули со употреба на метод заснован на употреба на полимери и агенси за вкрстување

Модел: Метод заснован на употреба на полимери и агенси за вкрстување

 • Означено како: Капсули со лесна желатин Бизнис Бизнис план Блогот Инвестиции Иновации Капсули Капсулатор Екапсулација Каталог на опрема Трговија Компанија Купете бизнис Методи за капсулација Микроенкапсулација Микрокапсули Ново Полимери Производство Почни Статии Агенти за вкрстување Капсули со тврд желатин Технологија Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

15%

Производители и купувачи на капсулатори

15%

Нови методи на микроенкапсулација во производствените капацитети во Русија

35%

Купете капсулатори на големо од производителот

35%

Микроенкапсулација во современото фармацевтско производство

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Погледнете го видеото на Интернет

Нашите услуги и услуги на клиентите

Кога се испрскаат во електрично поле, се јавува формирање на "течна игла", од крајот на 1 од што паѓаат. За да се зголеми продуктивноста при употреба на методот на капе, се зголемува бројот на прилери во апаратот за микроенкапсулација. Прелиминарна подготовка на двофазни системи е исто така неопходна за време на процесот на микроенкапсулација со полимеризација и поликондензација.

Спецификации

Школки се „замрзнати“ со промена на киселоста на медиумот во pH = 7. За прелиминарно раздвојување на фазата, се користат или хомогенизатори (подготовка на микроемулзии) или метод на капење, во кој втората фаза е воведена во првата со помош на специјални уреди - прилери. Поедноставен прилер може да се смета како тенка игла преку која распрскувачка течност е униформно хранена (главно со помош на пумпи за пнегер со голема прецизност).

Совети за нашите клиенти

На ист начин како и во случајот на уреди за формирање, намалувањето може да се случи под влијание на разликата во применетите потенцијали, осцилации со висока фреквенција, ротирачки дискови со различни дизајни и на други начини. Споредбата на микрокапсули ни овозможува да забележиме дека кога се нанесува електростатско поле, големината на микрокапсулите станува поеднаква.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  метод заснован на употреба на полимери и агенси за вкрстување.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: