Се препорачува сигурна услуга

Полимеризација и поликондензација

6256 година

980349
 • Микроенкапсулација
 • Продолжување на микрокапсула
 • Изработка на микрокапсула
 • Микрокапсули
 • Микроенкапсулација
 • Продолжување на микрокапсула
 • Изработка на микрокапсула
 • Микрокапсули

Популарни пребарувања

15%

Како да изберете опрема за капсулација со полимеризација и поликондензација

15%

Прегледи од вистински луѓе за работа со капсулатори

35%

Технологии и опрема за производство на микрокапсули

35%

Бизнис со микрокапсули во Русија и ЗНД

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Полимеризација и поликондензација

Кога микроинкапсулираат цврсти честички со полимеризација и поликондензација, иницијаторот за полимеризација е претходно пресаден на површината на капсулираната супстанција.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година за опрема за производство на капсули со полимеризација и поликондензација

Модел: Полимеризација и поликондензација

 • Означено како: Капсули со лесна желатин Бизнис Бизнис план Блогот Инвестиции Иновации Капсули Капсулатор Екапсулација Каталог на опрема Трговија Компанија Купете бизнис Методи за капсулација Микроенкапсулација Микрокапсули Ново Поликондензација Полимеризација Производство Почни Статии Капсули со тврд желатин Технологија Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

15%

Како да изберете опрема за капсулација со полимеризација и поликондензација

15%

Прегледи од вистински луѓе за работа со капсулатори

35%

Технологии и опрема за производство на микрокапсули

35%

Бизнис со микрокапсули во Русија и ЗНД

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Погледнете го видеото на Интернет

Нашите услуги и услуги на клиентите

Добиениот полиметил метакрилат, нерастворлив во маслото, формира лушпа околу капките за масло. Добиените микрокапсули се одделени со филтрација или центрифугирање, измиени и сушени.

Спецификации

Кога се капсулираат течните супстанции со поликондензација, еден од мономерите се раствора во фазата на капсулираната супстанција. За да се добијат микрокапсули со полимеризација, дрога супстанција прво се раствора во масло, а потоа мономер (на пр. Метил метакрилат) и соодветна катализатор на реакција на полимеризација (на пр. Бензоил пероксид).

Совети за нашите клиенти

На ист начин како и во случајот на уреди за формирање, намалувањето може да се случи под влијание на разликата во применетите потенцијали, осцилации со висока фреквенција, ротирачки дискови со различни дизајни и на други начини. Споредбата на микрокапсули ни овозможува да забележиме дека кога се нанесува електростатско поле, големината на микрокапсулите станува поеднаква.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  полимеризација и поликондензација.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: