Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска технологија / Опрема за производство на малтер / Опрема за монтажа, сечење и пакување на леплива лента

Опрема за монтажа, сечење и пакување на леплива лента

6176

979516
 • Опрема за обложување за производство на лепливи малтери
 • Лепенка
 • Изработка на ролни со леплива лента
 • Опрема за производство на малтер
 • Опрема за обложување за производство на лепливи малтери
 • Лепенка
 • Изработка на ролни со леплива лента
 • Опрема за производство на малтер

Популарни пребарувања

15%

Упатства за употреба опрема за монтажа на леплива лента

15%

Прегледи од реални луѓе за работата на опрема за сечење на леплива лента

35%

Прегледи од сопствениците на опремата за пакување на леплива лента

35%

Како да започнете бизнис со лепило за малтер?

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска технологија / Опрема за производство на малтер / Опрема за монтажа, сечење и пакување на леплива лента

Опрема за монтажа, сечење и пакување на леплива лента

Опрема за склопување, сечење и пакување на леплива лента (Леукопластрум), или леплива еластична крпеница, малтерисана (Emplastrum adhaesivum elasticum externum). Процесот на склопување, сечење и пакување на малтер со малтер и средна големина се изведува на машина ЕУРО во италијанската компанија ЕУВВСИКМА. Во зависност од материјалот и големината на лепенката, просечното работење на машината е 2000 малтери во минута. Разгледајте ја работата на машината на пример за производство на лепило малтери „Uniplast бактерицидно“ и „Bactericidal Veropharm“, кои, иако се разликуваат во формулациите на лепилни композиции и користените антисептици, ја имаат истата технологија на производство.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година за опрема за склопување, сечење и пакување на леплива лента

Модел: Леплив завој

 • Означено како: Бизнис Бизнис план Блогот Сенф малтери Инвестиции Иновации Каталог на опрема Гума лепенка Класификација на лепила Трговија Компанија Купете бизнис Леплив завој Ново Лепенка Пипер-лепенка Производство Производство на лепенка Почни Статии Пакување со леплива лента Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

15%

Упатства за употреба опрема за монтажа на леплива лента

15%

Прегледи од реални луѓе за работата на опрема за сечење на леплива лента

35%

Прегледи од сопствениците на опремата за пакување на леплива лента

35%

Како да започнете бизнис со лепило за малтер?

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Погледнете го видеото на Интернет

ПОВОДНУВАМЕ ДА ГО ГОДИМЕ ДРУГИ ВИДЕОИ НА ОВОЈ МОДЕЛ:

Нашите услуги и услуги на клиентите

Бројот на серија и датумот на истекување се печатат на пакувањето со помош на инк-џет печатач. Опремата за монтажа, сечење и пакување на леплива лента е запечатена од четири страни со два загреани тапани за запечатување на топлина. Континуирана лента од спакуван леплив малтер се протега од тапани за запечатување на топлина до единицата за сечење торби со помош на влечење на гумени ролери. Понатаму, готовиот производ во неклеточна контурна амбалажа се движи по подвижниот појас, минува покрај бројачот за фотоцели и влегува во една од подвижните клетки поврзани со машината. Кога ќе го достигнете поставениот број пакети (50 парчиња), бројачот дава команда за преместување на подвижникот. Последователните пакувања со леплива лента спаѓаат во следната ќелија, а циклусот се повторува.

Спецификации

На соодветните оски на држачите за бобиња се поставуваат две бомбини со контурно пакување, бобин на трокреветна ламинат, две бомбички антисептички дихтунзи кои се користат наизменично, а поставени се и две бомбици на заштитна обвивка со соодветни големини. После тоа, сите наведени материјали се полнат во машината, почитувајќи ја шемата за полнење гориво. Лентата на трокреветниот ламинат прво се влече низ единицата за перфорација, а потоа преку единицата, каде што е поделена на ламинат (лепило обложена основа за материјал) и префрлена хартија. Крајот на хартијата за пренос е фиксиран на единицата за ликвидација. Операторот рачно отвара две ленти заштитен слој, ги вметнува во соодветните водичи и се поврзува со лепливата страна на ламинатот.

Совети за нашите клиенти

После тоа, операторот ја вметнува собраната лента со заштитна обвивка помеѓу ролерите за влечење и ја вклучува машината. За време на минување на ламинат низ местото на апликација на антисептичката подлога, уредот за сечење отсекува лента од антисептичката подлога со соодветна должина и ја става на средината на лентата за ламинат. Со понатамошно движење на лентата со антисептичко рампа, на неа се нанесуваат две ленти заштитна обвивка, кои се одвиваат од бобините. Собраната лента со заптивка и две ленти заштитен слој е влечена во единицата за сечење. Отсеченото работно парче на собраниот бактерицидно лепило малтер од единицата за сечење се внесува во пакувањето, додека работното парче е поставено помеѓу две ленти од контурното пакување.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  опрема за склопување, сечење и пакување на леплива лента.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: