Се препорачува сигурна услуга

Флуидизиран слој за кревет

6103

978817
 • Таблети за обложување
 • Филмски облоги за таблети
 • Таблети за обложување
 • Таблети за обложување на филм
 • Таблети за обложување
 • Филмски облоги за таблети
 • Таблети за обложување
 • Таблети за обложување на филм

Популарни пребарувања

15%

Нови методи за обложување во флуидизиран кревет во производствените капацитети во Русија

15%

Поставување опрема за обложување на флуидизиран кревет

35%

Фармацевтски флуидизиран слој за кревет

35%

Технологии и опрема за производство на облоги во флуидизиран кревет

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Флуидизиран слој за кревет

Примената на филмските облоги се изведува во апарати за комбинирани процеси на гранулација, сушење и премачкување. Карактеристична карактеристика е долната локација на млазницата. Можни се две опции за организирање на процесот: нанесување на филмска облога директно на кристали или гранули што содржат дрога; прелиминарната фаза е поставувањето на лековите супстанции на инертен честички (пелети најчесто се користат), по што се нанесува филмска обвивка. За време на процесот на обложување, слој од честички се става во апарат со флуидизиран кревет.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година на флуидизирана опрема за обложување на кревет

Модел: Облога

 • Означено како: Бизнис Бизнис план Блогот Гранули Грав од желе Панирање Машини за панирање Патен котел Инвестиции Иновации Каталог на опрема Трговија Компанија Купете бизнис Ново Пелети Филмска обвивка Полери за таблети Производство Почни Статии Апчиња Фармацевтска машина

Популарни пребарувања

15%

Нови методи за обложување во флуидизиран кревет во производствените капацитети во Русија

15%

Поставување опрема за обложување на флуидизиран кревет

35%

Фармацевтски флуидизиран слој за кревет

35%

Технологии и опрема за производство на облоги во флуидизиран кревет

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

Разбирање на физичкохемиските својства на ексципиентите и како супстанциите влијаат врз процесот на формирање на филмот е неопходно за технолог да ги пронајде причините за формирање на неквалитетен слој, на пример, нерамномерно боење, пукање. Релативно нов е процесот на суво обложување. Во овој случај, инкапсулираните честички се загреваат и потоа се правуваат во флуидизиран кревет со ситно поделен полимер во прав и врз нив се распрснува течен пластификатор, што овозможува лепење на честичките од полимер на површината на гранулот. Делумно топење на полимерот кога станува збор за контакт со загреана површина, резултира во обложување.

Спецификации

Загреана до одредена температура, средството за сушење се храни од дното на комората преку решетката за дистрибуција на гас. Производителите на фармацевтска опрема посветуваат големо внимание на проблемите со динамиката на флуидот на флуидизираниот кревет: обезбедување на униформно движење на честичките на тороидите заради специјалниот дизајн на единицата за дистрибуција на гас или употребата на млазницата Wurster. Ова ви овозможува да создадете исконска зона во центарот на апаратот, во која, кога честичките се движат, тие практично не се судираат и, како резултат, полимерните капки имаат време да се исушат, формирајќи униформа филмска обвивка.

Совети за нашите клиенти

Температурата на средството за сушење е избрана на таков начин што, од една страна, снабдувањето со енергија е доволно за интензивно отстранување на растворувачот, а од друга страна, не ја надминува стаклената температура за преминување на користениот полимер, и да се избегне можно прегревање на материјалот, што е особено важно во производството на препарати кои содржат термолабилни лекови. Времетраењето на процесот на обложување зависи од потребната дебелина на обвивката. Од големо значење е составот на материјалот за формирање филм, кој покрај самиот полимер, може да содржи и разни помошни материи.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  флуидизирана облога за кревет.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: