Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска технологија / Филмска обвивка на таблети / Обложување на пелети, гранули и таблети

Обложување на пелети, гранули и таблети

6098 година

978773
 • Филмска обвивка на таблети
 • Филм обложена таблета
 • Таблети за обложување на филм
 • Таблети обложени со филм
 • Филмска обвивка на таблети
 • Филм обложена таблета
 • Таблети за обложување на филм
 • Таблети обложени со филм

Популарни пребарувања

15%

Пронајдете упатства за обложување на пелети, гранули и таблети

15%

Опрема за производство на облога

35%

Обложување на пелети, гранули и таблети во современото фармацевтско производство

35%

Детален опис на процесот на обложување

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Фармацевтска технологија / Филмска обвивка на таблети / Обложување на пелети, гранули и таблети

Обложување на пелети, гранули и таблети

После процесот на таблетирање, готовиот таблет најчесто треба да се премачкува.
Во современата фармацевтска индустрија, важноста на облогата на таблети се зголемува.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година на опрема за обложување на пелети, гранули и таблети

Модел: Обложување на пелети, гранули и таблети

 • Означено како: Бизнис Бизнис план Блогот Гранули Грав од желе Панирање Машини за панирање Патен котел Инвестиции Иновации Каталог на опрема Трговија Компанија Купете бизнис Ново Пелети Филмска обвивка Полери за таблети Производство Почни Статии Апчиња Фармацевтска машина

Популарни пребарувања

15%

Пронајдете упатства за обложување на пелети, гранули и таблети

15%

Опрема за производство на облога

35%

Обложување на пелети, гранули и таблети во современото фармацевтско производство

35%

Детален опис на процесот на обложување

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

Следниве барања се наметнуваат на облоги: облогата не треба да има негативен ефект врз човечкото тело (да биде хемиски рамнодушна) и треба да се отстрани од телото природно. Денес, се користат неколку видови на облоги: обложена (обложена), филм, цедено (или суво) и повеќеслојно.

Спецификации

Потребата за висококвалитетна облога е главниот фактор што ги зајакнува барањата за сигурна технологија за обложување со високи перформанси.

Совети за нашите клиенти

Премачкување таблети со мембрани е од мултилатерално значење и следниве цели: заштита на содржината на таблетата од неповолни надворешни влијанија (светлина, влага, кислород и јаглерод диоксид); подобрување на вкусот (маскирање на непријатниот вкус на медицинска супстанција), боја и мирис; локализација на терапевтскиот ефект на лекови во одреден дел од гастроинтестиналниот тракт; продолжување на терапевтскиот ефект на лекот во таблети; заштита на лековите содржани во таблетите од кисела средина на гастричниот сок; заштита на мукозната мембрана на устата, хранопроводот и желудникот од иритирачки ефект на лекови; надминување на некомпатибилноста на разни супстанции во една таблета со воведување на нив во составот на обвивката и јадрото на таблетите; подобрување на презентацијата на таблети (мазнење на грубоста, боење, сјајни) и лесна употреба.

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  добро обложување на пелети, гранули и таблети.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: