Се препорачува сигурна услуга

Вовед во супозиторната база на лекови

6206

979837
 • Производство на супозитории во индустриското производство
 • Технолошка шема за производство на супозитории
 • Супозиториум
 • Супозиториски состав
 • Производство на супозитории во индустриското производство
 • Технолошка шема за производство на супозитории
 • Супозиториум
 • Супозиториски состав

Популарни пребарувања

15%

Вовед во супозитната основа на совети за технологија на лековити супстанции

15%

Купете ефтина супозиторија во Москва

35%

Вовед во супозиторната база на лекови во современото фармацевтско производство

35%

Како да се инвестира во производство на супозиторија?

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Вовед во супозиторната база на лекови

Постојат три начини на внесување на лекови во супозиторија, кои се утврдени со физичкохемиските својства на компонентите: Сите компоненти растворливи во вода се администрираат во форма на водни раствори; растворливи во масни материи се администрираат во форма на масни раствори; супстанциите нерастворливи во вода и мастите се администрираат во форма на суспензии на прашоци тритурирани во бази. Резултираните решенија или суспензии се нарекуваат концентрати.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 0 $ КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • Фармацевтска опрема на залиха и по нарачка
 • Гаранција: 1 година за опрема за внесување во супозиторната база на лековити материи

Модел: Подлога на база

 • Означено како: Анализатор на топење Бизнис Бизнис план Блогот Инвестиции Иновации Каталог на опрема Трговија Компанија Купете бизнис Лекови Медицински супстанции Ново Подготовка на супозиторија Производство Производство на супозитории Почни Статии Линија за супозитории Подлога на база Барања за супозиториска основа Фармацевтска опрема Формирање на супозитории

Популарни пребарувања

15%

Вовед во супозитната основа на совети за технологија на лековити супстанции

15%

Купете ефтина супозиторија во Москва

35%

Вовед во супозиторната база на лекови во современото фармацевтско производство

35%

Како да се инвестира во производство на супозиторија?

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

Готовиот концентрат се пумпа (преку црево со сито од капрон) на реактор со база на супозиторија. Подготовка на супозиторијална маса се изведува со постојано мешање и загревање на температура од 45-50 ° C. На крајот на процесот, производот се анализира за хомогеност на мешање на компонентите, време на целосна деформација, како и како што се проверуваат точката на истурање и точката на топење на масата. По приемот на позитивни резултати, масата на супозиторијата се храни со истурање во калапи.

Спецификации

Во фаза на подготовка на лековити супстанции, растворливи во вода компоненти се раствораат во вода загреана на 45 ° C, а компонентите растворливи во маснотии се раствораат во делови од основата на стопена маст. Добиените концентрати се филтрираат и потоа се мешаат со остатокот од основата. Супстанциите нерастворливи во вода и основата се воведуваат во суспензија на следниов начин: пред-месни лековити супстанции се мешаат во реакторот со еднаква или една и пол количина база, загреана на температура од 40-50 ° C.

Совети за нашите клиенти

Добиениот концентрат се лади и се става во колоидни мелници. За третман на термолабилни супстанции, се користат три-ролни масерни цевки. Покрај тоа, за да се добие висококвалитетни суспензии може да се користат ротирачки пулсирачки апарати, ротациони менувачи и друга опрема. За да се добие потребниот степен на дисперзија на лековите супстанции, воведени во основата како суспензија, времето на мелење на концентратот трае од 2 до 4 часа

Осврти на клиенти (4)

ОГЛАСЕН КАТАЛОГ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ОПРЕМА
Постојано ажуриран каталог на различна фармацевтска опрема со фотографии, описи, видеа и цени.

СПЕЦИЈАЛИСТИ И ТЕХНОЛОГИИ
Имаме широки врски во фармацевтската средина, ќе најдеме специјалист, ќе помогнеме во развојот на опрема и технологии

ДИСКУСИЈА НА ВАШИТЕ ИДЕИИ ЗА ПРОИЗВОД
Ние ќе помогнеме во проценка на вашите идеи. Огромно искуство во организирање на разни индустрии и производство на производи. Вредни совети.

ЛИЧЕН УПРАВУВАЕ 24 ЧАС
Вие комуницирате за сите прашања, од моментот на првата консултација до приемот на опрема, со еден специјалист.

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  вовед во супозиторната база на лекови.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: