Се препорачува сигурна услуга

Конвектор за прашок во прав QV-05

419

921934
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав

Популарни пребарувања

40%

Пронајдете продажба на вакуумски транспортер со попуст

20%

Тековни соопштенија за продажба на прашок за транспортер во прав

20%

Испуштање на фармацевтски прашоци

20%

Упатства за употреба на опрема за пакување

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Конвектор за прашок во прав QV-05

Апарат за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користи пневматска вакуумска пумпа како извор на вакуум. Користејќи го овој вакуумски транспортер, материјалите може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер, реактор, бункер, таблета, машина за пакување, вибративно сито и друга фармацевтска, храна и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето на прав и ќе се обезбеди усогласеност на ГМП. Продуктивност 6000 кг на час. Тежина 200 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик.

Ние нудиме детални упатства за инсталација за опрема и цртежи на димензиите за монтирање. Пред пратката до клиентот, транспортерите се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 12.500 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • На залиха
 • Гаранција: 1 година

Модел: Вакуум транспортер QV-05

 • Означено како: Вакуум транспортер Каталог на опрема Прашоци Прашок за мешање Опрема за пакување Пакување во прав Подвижен транспортер

Популарни пребарувања

40%

Пронајдете продажба на вакуумски транспортер со попуст

20%

Тековни соопштенија за продажба на прашок за транспортер во прав

20%

Растовар на фармацевтски прав

20%

Упатства за употреба на опрема за пакување

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ОБУКА РАБОТА СО СООБРА WITHАНИ ВАКУУМ МОНИЦИ.
На сите наши клиенти кои ја купиле опремата, ние нудиме литература за работа со транспорт на прашоци и дијаграми за инсталација. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош во продажба на користена опрема за транспорт на прав.
2) СОВЕТУВАМЕ ПРОИЗВОДСТВО СО СИСТЕМИ ЗА ПОДНЕСУВАЕ НА ВАКУУМ ПУД.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема за работа со производи од прав и рефус. На барање на клиентот, ние ќе избереме модел за инсталација во линија или на посебна машина за собирање прашоци од контејнери или за напојување прашоци во хопери на уреди.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на вакуум транспортери и се вклучени во снабдувањето на резервни делови за опрема купена во нашата компанија.

Спецификации

Вакуум транспортер во прав „QV-05“
Максимална продуктивност во идеални услови: 6000 кг на час
Потрошувачка на воздух: 2880 литри во минута
Набавка на воздушен притисок: 0,6 MPa
Дијаметар на база: 420 мм
Висина на транспортерот: 1250 мм
Напојување: 220V
Тежина: 180 кг
Тежина на испорака: 210 кг

Совети за нашите клиенти

Производителот обезбедува нестандардни конектори за вакуумскиот транспортер и опрема, резултатите при целосно пренесување на прицврстеното коло и нема истекување, обезбедува квалитет и чистота на работната просторија. Транспортирани материјали: кафе, декстроза, ориз, ацетилсалицилна киселина, каустична сода, млеко во прав, шеќер, мелени алумина, детергенти, пердуви од живина, чај, алуминиум во прав, суви бои, рибен оброк, ореви, пченично брашно, борна киселина, никел во прав, желатин прашок, грашок, пластични гранули, слад од пиво, квасец, зрна кафе, барут, брашно од компир, ѓубрива, какао во прав, сув лепак, сите видови материјали за прав. Вакуумско полнење е апарат за полнење со вакуум користејќи пневматска вакуумска пумпа како извор на вакуум. Со помош на вакуум, полнила може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер (миксер), реактор, бункер, рамен печат, уред за пакување, вибративно сито, плочки за панирање и дезинтегратор. Користењето на овој уред може да го намали интензитетот на обемот на работа, да стави крај на контаминацијата на прав и да се обезбеди усогласеност на ГМП. Компримираниот воздух влегува во вакуумската пумпа и бунтата за празнење. Вакуумското полнење генерира проток на воздух под вакуум. Материјалот контролиран од овој проток на воздух се внесува во бункер за вакуум преку ракав (црево). По некое време (потребното време за горенаведениот процес), компримираниот воздух е одвоен, пневматската вакуумска пумпа не може да произведе (генерира) вакуум и бункер за празнење и контролиран од пневматскиот цилиндер. Исчезнува вакуумот во правосмукалката, а материјалот автоматски се напојува на уредот за печат и пакување. Во исто време, компримираниот воздух заробен во воздушната кеса го дува филтерот во спротивна насока, што доведува до автоматско чистење на филтерот. По некое време, целиот процес започнува одново и поминува нов циклус. Вакуумско полнење е опремено со автоматска контрола на нивото на испорачаниот материјал. Кога нивото на материјалот е повисоко од делот во бункерот на уредот што го снабдува материјалот, вакуумскиот полнеж престанува да се пополнува, но кога нивото на материјалот е пониско, вакуумскиот пополнувач започнува автоматски да работи.

Прегледи на клиенти (6)

Со интензивна употреба на вакуум транспортер со ситно распрснати материјали, потребно е да имате резервен сет на филтри и ултразвучна бања за миење на нив.
Виктор Самусенов, Москва

Нашата компанија работи вакви машини во износ од 4 парчиња со капацитет од 6000 кг на час.

Иван, Волгоград

Јас сум претставник на компанијата ДОО МНПК БиотикфармВо врска со проширувањето на работилницата за фармацевтско производство. Менаџерот помогна при претресот.  Вакуумскиот транспортер се покажа дека е многу лесен за инсталирање. Дефинитивно ќе ве контактираме во иднина.

Орлов ИванВелики Новгород

ние CJSC RFKGКупивме опрема за фармацевтско производство. 
При набавка на опрема, се појавија голем број проблеми кои беа успешно решени. Сите документи за вакуумскиот транспортер се во ред. Задоволни од соработката.

Лагозина Ирина, Агент за набавкиТаин

Менаџерот професионално се приближуваше до прашањето за нашата нарачка, внимателно проучувајќи ги нашите нијанси, го советуваше овој модел на вакуумски прашоци. Редот беше правилно формиран. И доставено навреме.

Опјатова Г.С.., ФармаИнвест ДОО, Москва

Прашан за избор на опрема за производство на адитиви за храна. Нашите инженери сметаат дека QV-05 Model Powder Vacuum Conveyor е еден од најдобрите во својата линија. Нарачана од миниперис. Сите услови за договарање на договорот се исполнети.

Генадиј Алорко, Директор, Уфа

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  вакуумски транспортер на прашоци qv-05.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: