Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Индустриска опрема / Опрема за гранулација во прав / Хоризонтален гранулатор за органски ѓубрива JU-80

Хоризонтален гранулатор за органски ѓубрива JU-80

413

921872
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт

Популарни пребарувања

25%

Како да изберете опрема за гранулација?

25%

Технологии и опрема за производство на гранули за ѓубрива

25%

Прегледи од вистински луѓе за работата на гранулаторот за ѓубрива

25%

Како да организирате бизнис за гранулација?

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Индустриска опрема / Опрема за гранулација во прав / Хоризонтален гранулатор за органски ѓубрива JU-80

Хоризонтален гранулатор за органски ѓубрива JU-80

Хоризонтален центрифугален гранулатор со нов концепт, уникатен и комплексен процес на развој на центрифугална сила за прашоци од органско ѓубриво. Обликот на хоризонтален цилиндричен гранулатор во кој прав се формира во сферични гранули со дијаметар од 2-8 mm под дејство на центрифугална сила. Продуктивност 3000 кг на час. Тежина 4000 кг.

Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на гранулатор. Пред пратката, гранулаторите се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 67,000 американски долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • На залиха
 • Гаранција: 1 година

Модел: Гранулатор за органско ѓубриво JU-80

 • Означено како: Влажна гранулација Влажна гранулација Гранулација на прав Гранулат Гранулатор Каталог на опрема Опрема од Кина Производство на Бојл Сува гранулација Опрема за полнење

Популарни пребарувања

25%

Како да изберете опрема за гранулација?

25%

Технологии и опрема за производство на гранули за ѓубрива

25%

Прегледи од вистински луѓе за работата на гранулаторот за ѓубрива

25%

Како да организирате бизнис за гранулација?

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Гледајте видео на Интернет

Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ОБУКУВА OFЕ НА ТЕХНОЛОГИИТЕ ЗА ГРУНУЛАЦИИ ЗА ФЕРТИЛИЗЕР.
Обука за нашата опрема е можна пред купување. Тестирање на материјал. Ние нудиме совети за организација на производство на гранулација на ѓубрива, со целосен асортиман на дополнителна опрема и материјали.
2) ја комплетираме ПРОИЗВОДСТВОТО НА ОРГАНСКИТЕ Плодни производи.
Гранулатор за производство на индустриски серии на гранули од ѓубрива, од композициите што ги обезбедува клиентот. Секогаш можете да контактирате со нас со вашите идеи и барања. Во моментов, производителот на гранулатори може да понуди опрема за огромно производство на гранули со сите средства.
3) СОБИРУВАЕ НА Гранулаторите на ѓубриво.
Производите целосно ги исполнуваат новите барања. Производството на гранулатори е придружено со строга контрола на квалитетот, верификација на целата документација, добро организирана пост-продажна услуга на опрема.
4) СОБИРАЕ НА резервни делови
Компанијата за производство, исто така, може да понуди модел на гранулатор за ѓубрива заснована врз целите и целите на клиентот. Ние ќе помогнеме во одржување и поправка на каква било опрема за гранулација. Сервисен центар во Русија за земјите од ЗНД.

Спецификации

Гранулатор на органски ѓубрива „ЈУ-80“
Продуктивност: до 3000 кг на час.
Димензии на гранулатор: должина 4,5 метри, дијаметар 820 мм.
Форма на гранула: сферична
Големина на гранула: дијаметар од 2 до 8 мм
Потребна 10% содржина на влага на суровини
Главниот вид материјал: ѓубриво, но можни се и други видови ѓубрива.
Потрошувачка: 75 kW
Напојување: 380V
Тежина на самата машина + подвижна лента: 4000 кг

Совети за нашите клиенти

Гранулаторот користи центрифугална ротација, триење и лепење, полирање на калапот, топлина од триење за сушење за време на процесот на гранулација. Комбинирање на функциите на три машини. Процесот користи центрифугално врзување, тркалање на калапот, нема потреба од прелиминарна гранулација, така што цената за обработка е ниска, а ефикасноста е голема. Завршените гранули се добро распоредени, мазни, заоблени, имаат висок интензитет, добра ликвидност, стапка на формирање на гранули над 95%. Температурата во резервоарот на цилиндерот достигнува 60-120 степени C. Движењето на материјалот и генерирање на топлина при формирање на адхезија, процесот на гранулација исто така го забрзува вкупното време на сушење на гранулите, намалувајќи ги трошоците за производство. Оваа опрема со помалку инвестиции, има ниски трошоци за работа.

Прегледи на клиенти (6)

Гранулаторот е континуиран и треба да размислите како да го организирате протокот на прав во гранулаторот, како и склопувањето на гранулите. Доводот доаѓа од подвижниот појас на кој операторот храни ѓубриво со лопата.

Тимотеј, Можаиск

Најдовме гранулатор со капацитет од 3000 кг на час за нашата фабрика за ѓубрива. Минимални трошоци за сите потрошни материјали.

Борис Владимирович, Чеlyабинск

Во „MiniPress“ за набавка на хоризонтална центрифугална гранулатор, споредовме неколку параметри, на пример: цена, моќност и технички параметри, цена на резервни делови, време на испорака, гаранција и услови за поправка. За сите овие параметри беше најдобриот JU-80. Опремата беше испорачана и инсталирана во согласност со договорените услови на договорот. Во овој процес, опремата работеше без дефекти и немаше потреба да се заменуваат резервни делови и одржување.

ТимурЧебоксари

Потврдуваме дека нашата компанија користи центрифугален гранулатор, кој го купивме на почетокот на 2017 година. Оттогаш работи без сериозни штети.

Павличенко Прохор, Звезда CJSCСамара

Отвори ново производство на органски ѓубрива. купена опрема од Minipress. Хоризонтален гранулатор за органски ѓубрива. Постојат некои нијанси на работа, но во целина тие беа задоволни од набавката.

Марија Ланенко, Тајмен

Купивме опрема за производство на органски ѓубрива. Индивидуалниот пристап на менаџерот, ја реши задачата. Хоризонталниот гранулатор за органски ѓубрива JU-80 е достојна опција за нашите потреби.

Ксенија Литвинова, Технолог, Саратов

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  хоризонтален гранулатор за органски ѓубрива со ју-80.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: