Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Анализатори на транспарентност / Инјектор и течност за транспарентност анализатор CM-02

Инјектор и течност за транспарентност анализатор CM-02

329

921068

Популарни пребарувања

85%

Гарантен период за фармацевтска опрема

55%

Пронајдете попуст за продажба на таблети со попуст

35%

Тековни реклами за плускавци машина

15%

Упатства за употреба на капсулатори во прав

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Анализатори на транспарентност / Инјектор и течност за транспарентност анализатор CM-02

Инјектор и течност за транспарентност анализатор CM-02

Анализаторот на транспарентноста е дизајниран да ја анализира транспарентноста на инјекциите и другите медицински течности во шишиња. Флуоресцентна ламба со три бои се контролира со сензор за светлина, електронски индуктор и засенчување.

Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на транспарентност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 2.200 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Анализатор на транспарентност CM-02

 • Означено како: Анализатор на влага Анализатор на топење Анализатор на транспарентност Анализатор на раствори Анализатор на композиција Анализатор на топење Анализатор на тврдост Анализатор на дебелина Анализатори на влага Аналитичка опрема Каталог на опрема Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

85%

Гарантен период за фармацевтска опрема

55%

Пронајдете попуст за продажба на таблети со попуст

35%

Тековни реклами за плускавци машина

15%

Упатства за употреба на капсулатори во прав

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИИ ЗА ОБУУВА FORЕ ЗА ДРАВНИ ДЕКОВИ.
На сите наши клиенти кои купиле лабораториска опрема, ние нудиме литература за основите на проучувањето на својствата на таблетите и капсулите со желатин. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при работењето на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош во спроведувањето на анализатори и тестери за лаборатории.
2) КОМПЛЕТНИ ЛАБОРАТОРИИ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОДУКЦИ.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема. На барање на клиентот, го избираме моделот на анализаторот: влага, топење, транспарентност, влажност, топење, транспарентност, распад, растворање, состав, топење, цврстина, дебелина, еластичност и квалитет.
3) Испорака на лабораториска опрема.
На постојана основа, произведуваме лабораториска опрема за фармацевтско производство, поставуваме нарачки во слични погони во Индија, Кина, САД, Тајван.
4) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на анализатори и се занимаваме со набавка на резервни делови за кој било модел на лабораториска опрема купена во нашата компанија.

Спецификации

Анализатор на транспарентност на инјекции и течности "CM-02"
Светилка: флуоресцентна ламба со три бои
Опсег на осветлување: (1000 ~ 4000) LUX
Временски опсег: (1 ~ 99) секунди
Моќност: 220V / 50Hz / 30W
Димензии: 660mm x 380mm x 500mm
Големина на пакетот: 730mm x 465mm x 595mm
Тежина на испорака: 30 кг

Совети за нашите клиенти

Флуоресцентна ламба со три бои се контролира со сензор за светлина, електронски индуктор и засенчување. Елиминира пламенот. Прилагодливо осветлување. Времето на тестирање и сигналот е програмабилно. Континуирано тестирање. Може да се користи за два теста во исто време.

Прегледи на клиенти (6)

Лабораториски анализатор на транспарентност за проверка и истражување на течностите што ги користиме во лабораторијата на нашата организација.

Михаил Михајлович, Подолск

Анализатор за анализа на транспарентноста на инјекции и фармацевтски течности. Најдобра опција за оваа сума.

Наталија Ивановна, Саратов

Неодамна, опремата не успеа. Контактиравме со компанијата за совет, по што брзо избравме замена како анализатор на транспарентност на инјекции и течности ЦМ-02. Многу задоволен од услугата.

Прокопиј, Улјановск

Minipress е најдобрата компанија за фармаколошка опрема.

Генадиј, Псков

Беше невозможно да се направи без наш анализатор на течна транспарентност во нашето производство. Долго време не можеа да најдат соодветен модел. Но, Minipresss вработува високо квалификувани менаџери кои помогнаа при пребарување и дизајн. Благодарам!

Х.Ya. Власов, Курск

Модернизираното производство. Итно му треба инјектор за транспарентност на инјектирање. Компанијата минијапрес не само што советуваше, туку и организираше брза испорака.

Балабанов Игор, Инженер, Томск

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  анализатор на транспарентност на инјекции и течности cm-02.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: