Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Тестери за дезинтеграција / Тестер за дезинтеграција на цврсто распаѓање BJ-02

Тестер за дезинтеграција на цврсто распаѓање BJ-02

326

921035
 • Опрема за тестирање на распаѓање на цврсти материи во фармацевтското производство
 • Опрема за тестирање на распаѓање на цврсти материи во фармацевтското производство
 • Опрема за тестирање на распаѓање на цврсти материи во фармацевтското производство
 • Опрема за тестирање на распаѓање на цврсти материи во фармацевтското производство

Популарни пребарувања

40%

Сведоштва од реални луѓе за работата на лабораторискиот анализатор

триесет%

Осврти од сопствениците на аналитичари на топење

20%

Каде е профитабилно да се купи анализатор за абразија?

десет%

Производители и купувачи на анализатор на влага

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Тестери за дезинтеграција / Тестер за дезинтеграција на цврсто распаѓање BJ-02

Тестер за дезинтеграција на цврсто распаѓање BJ-02

Тестер за дезинтеграција се користи за следење на процесот на распаѓање на цврсти материи во лабораторијата. Постојат 12 цевки во 2 резервоари за собирање. Автоматско запирање на поставената позиција на тајмерот. Водена бања помага да се одржи постојана температура. Опремата го контролира нивото на температурата, времето и брзината на резервоарот.

Ние нудиме детални упатства за поставување тестер за распаѓање. Пред испорака, сите тестери се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 3.000 УСД КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Тестер за дезинтеграција Б--02

 • Означено како: Анализатор на топење Анализатор на транспарентност Анализатор на распаѓање Анализатор на раствори Анализатор на композиција Анализатор на топење Анализатор на тврдост Анализатор на вискозност Каталог на опрема Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

40%

Сведоштва од реални луѓе за работата на лабораторискиот анализатор

триесет%

Осврти од сопствениците на аналитичари на топење

20%

Каде е профитабилно да се купи анализатор за абразија?

десет%

Производители и купувачи на анализатор на влага

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Гледајте видео на Интернет

Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИИ ЗА ОБУУВА FORЕ ЗА ДРАВНИ ДЕКОВИ.
На сите наши клиенти кои купиле лабораториска опрема, ние нудиме литература за основите на проучувањето на својствата на таблетите и капсулите со желатин. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при работењето на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош во спроведувањето на анализатори и тестери за лаборатории.
2) КОМПЛЕТНИ ЛАБОРАТОРИИ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОДУКЦИ.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема. На барање на клиентот, го избираме моделот на анализаторот: влага, топење, транспарентност, влажност, топење, транспарентност, распад, растворање, состав, топење, цврстина, дебелина, еластичност и квалитет.
3) Испорака на лабораториска опрема.
На постојана основа, произведуваме лабораториска опрема за фармацевтско производство, поставуваме нарачки во слични погони во Индија, Кина, САД, Тајван.
4) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на анализатори и се занимаваме со набавка на резервни делови за кој било модел на лабораториска опрема купена во нашата компанија.

Спецификации

Тестер за цврсто распаѓање „БЈ-02“
Постави резервоари: 2
Фреквенција на осцилација на гондола: (30 ~ 32) / мин
Опсег на вибрации на гондола: (55 ± 1) мм
Автоматско тајминг: (1-900) / мин
Опсег на температурата: приближно + 45
Точност на контрола на температурата: 0,5
Моќност: 220V / 50HZ / 600W
Димензии: 400мм х 300мм х 420мм
Големина на пакетот: 470mm x 370mm x 510mm
Тежина на испорака: 20 кг

Совети за нашите клиенти

Постојат 12 цевки во 2 резервоари за собирање. Автоматско запирање на поставената позиција на тајмерот. Водена бања помага да се одржи постојана температура. Опремата го контролира нивото на температурата, времето и брзината на резервоарот. Времето може да се постави на тајмерот. Поставените индикатори на тајмерот и индикаторите во процесот на работа можат да бидат прикажани наизменично. Автоматизација: авто-тест, авто-дијагностицирање, автоматски сигнал.

Осврти на клиенти (4)

Овој модел го користам во мојата лабораторија во фармацевтска фабрика.

Марина Луганск, Новгород

Тестер за дезинтеграција го користи нашата компанија контролира процесот на распаѓање на фармацевтски супстанции. Квалитетот на студијата и можноста за чистење.

Јосиф, Јарослав

Многу ми е драго што пред породувањето беше проверен при работа тестот за цврсто распаѓање, што ги избегна непотребните трошоци за враќање и поправка на опремата. Доставено навреме. Сè што работи како што треба. Благодарам.

Леонид, Твер

Ние се одлучивме за тестот за цврсто распаѓање BJ-02, кој ги комбинира сите овие квалитети и овој избор целосно ги исполни нашите очекувања.

Јури, Псков

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  тестер за цврсто распаѓање bj-02.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: