Се препорачува сигурна услуга

Рачна машина за капсули CAP-21

354

921322
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Популарни пребарувања

триесет%

Гарантен период за рачни капсулатори

триесет%

Нови методи за капсулација во производствените капацитети во Русија

20%

Купете ефтини тврди желатински капсули во Москва

20%

Тековни реклами за капсули

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Рачна машина за капсули CAP-21

Рачна машина за полнење прав од капсули со тврда желатин со големина 1. Механичка машина за пополнување на капсули. Рачен пакувач за тврди двокомпонентни желатински капсули од (два дела). Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Во една операција, пополнети се 200 капсули. Продуктивност 1600 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална механизација на упатството. Направено од високо квалитетна пластика за храна.

Ние нудиме детални упатства за поставување на капсула машина. Пред пратката до клиентот, капсулните машини се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 1.500 американски долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • На залиха
 • Гаранција: 1 година

Модел: Капсула машина CAP-21

 • Означено како: Екапсулација Екапсулација Капсули Капсулатор Екапсулација Каталог на опрема Лабораториска опрема Производство на капсули Капсули со тврд желатин Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

триесет%

Гарантен период за рачни капсулатори

триесет%

Нови методи за капсулација во производствените капацитети во Русија

20%

Купете ефтини тврди желатински капсули во Москва

20%

Тековни реклами за капсули

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Гледајте видео на Интернет

Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИЈА НА ОБРАЗОВАНИЕ НА КАПСУЛАЦИЈА.
На сите наши клиенти кои ја купиле опремата, даваме литература за основите на капсулацијата на прашоци. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користена опрема за капсули.
2) КОМПЛЕТНИ ПРОИЗВОД СО КАПСУЛИ.
Имаме широк спектар на додатоци за производство на капсули. На барање на клиентот, ќе избереме модел на опрема за полнење на капсули, гранулатори, миксери во прав, опрема за отстранување на прашина и полирачи за капачиња, печатари со лого за капсули, опрема за полнење и пакување за капсули со желатин.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски и полуавтоматски капсулатори и се занимаваме со снабдување со резервни делови за кој било модел на капсула машини купени во нашата компанија.

Спецификации

Лабораториска капсула машина "CAP-21"
Продуктивност: 200 капсули истовремено
Продуктивност: 1600 капсули на час
Направено од пластика за храна.
1 полнење со капсула со желатин
Вкусни димензии: 300мм x 600ммх 150 мм
Тежина: 2 кг
Тежина на испорака: 4 кг

Совети за нашите клиенти

Дизајнот на уредот овозможува групно полнење на капсули (200 капсули) од страна на еден оператор со голема продуктивност. Оперативниот циклус се изведува рачно од операторот, додека операциите на ориентација, отворање (затворање) на капсулите на уредот се вршат во полуавтоматски режим. Машината се состои од група плочи со дупки кои помагаат при ориентирање на капсулите, пополнување на нив со прав и затворање на капакот на капсулата. Презентираните машини исполнуваат капсули со само една големина. Постојат машини за капсули со големина 1 на располагање.

Прегледи на клиенти (6)

Машината е изработена од високо-цврста пластика со висок притисок. Висока сигурност на работа. Отворите на капсулите се прават со максимална прецизност. Едно полнење од двесте капсули со прав одеднаш.

Борис Викторович, Ставропол

Работете подобро со квалитетни капсули со тврд желатин. Со одредена умешност на операторот, може да се капсули до 2000 капсули на час.

Марина , Ростов-на-Дон

Многу добра машина за капсули, лесна, само 2 кг, може да произведе 200 капсули истовремено. Многу добар уред за мали претпријатија.

Гаврилов Г.., ДОО ТД ИТУКТОриолен регион

Набавивме неколку рачни машини во компанијата, а на почетокот не можевме да ја разбереме технологијата на производство, по што се обративме кон компанијата за консултации. Консултантот Роман Цибулски, јасно ја објасни целата технологија на производство на оваа опрема. Многу сме задоволни што се обративте кон оваа компанија.

Авдеева Ана, Заменик раководител за набавки Фармацевтска компанија ЛофармбиоКемерово

Рачна машина за капсули е многу удобна за употреба. И што е најважно, тој е целосно погоден за нашето производство.

Алевтина, ДОО „Фармаклан“, Перм

Постојат неколку недостатоци во мануелната капсула машина, но тие не влијаат многу на работата. При набавка на опрема, се појавија голем број проблеми кои беа успешно решени. Благодарам!

Андреј Евгениев, Подолск

 

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  рачна капсула капа-21 машина.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: