Се препорачува сигурна услуга

Лабораториска капсула машина CAP-01

352

921305
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Популарни пребарувања

25%

Како да организирате бизнис со капсулирање со прав?

25%

Како е профитабилно да се инвестира во производство на тврди капсули?

25%

Капсулатори за производство на фармацевтски производи

25%

Купете евтини желатински капсули во Москва

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Лабораториска капсула машина CAP-01

Лабораториска машина за полнење на тврди желатински капсули со големина од 0,1,2,3. Механичка рачна машина за полнење на капсули. Рачен пакувач за тврди двокомпонентни желатински капсули од (два дела). Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. 400 капсули се полнат во една операција. Продуктивност 2000 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална механизација на упатството. Направено од квалитетни материјали според GMP стандардите.

Ние нудиме детални упатства за поставување на капсула машина. Пред пратката до клиентот, капсулните машини се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 2.000 УСД КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Капсула машина CAP-01

 • Означено како: Екапсулација Екапсулација Капсули Капсулатор Екапсулација Каталог на опрема Производство на капсули Капсули со тврд желатин Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

25%

Како да организирате бизнис со капсулирање со прав?

25%

Како е профитабилно да се инвестира во производство на тврди капсули?

25%

Капсулатори за производство на фармацевтски производи

25%

Купете евтини желатински капсули во Москва

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИЈА НА ОБРАЗОВАНИЕ НА КАПСУЛАЦИЈА.
На сите наши клиенти кои ја купиле опремата, даваме литература за основите на капсулацијата на прашоци. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користена опрема за капсули.
2) КОМПЛЕТНИ ПРОИЗВОД СО КАПСУЛИ.
Имаме широк спектар на додатоци за производство на капсули. На барање на клиентот, ќе избереме модел на опрема за полнење на капсули, гранулатори, миксери во прав, опрема за отстранување на прашина и полирачи за капачиња, печатари со лого за капсули, опрема за полнење и пакување за капсули со желатин.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски и полуавтоматски капсулатори и се занимаваме со снабдување со резервни делови за кој било модел на капсула машини купени во нашата компанија.

Спецификации

Лабораториска капсула машина "CAP-01"
Продуктивност: 400 капсули истовремено
Продуктивност: 2000-2400 капсули на час
Направено од не'рѓосувачки челик.
Форми од специјална пластика.
Пополнување на капсули со желатин со големина 0,1,2,3
Во збир на форми за сите видови капсули
Вкусни димензии: 232мм x 547ммх 353 мм
Тежина: 10 кг
Тежина на испорака: 14 кг

Совети за нашите клиенти

Лабораториска машина за наполнување на прав за полнење прав од капсули со тврд желатин со димензии од 0,1,2,3. Шемата на машината - формата е поставена на саканата големина на капсули. Долните половини на капсулите рачно се вметнуваат во дупките во калапот. Прав се истура во бункер и бунката се пренесува преку површината на калапот. Прашокот ги исполнува долните половини на капсулите. Потоа рачно ставете ги горните капачиња на долните половини на капсулите. Лизгајќи за специјален метален ролери, столпките ги туркаат пополнетите капсули на површината на калапот.

Прегледи на клиенти (6)

Предноста е во тоа што една машина може да пополни 4 големина на капсули и формите се вклучени. Недостаток е што не постои автоматизација за полнење на капсулите во ќелиите на машината.

Игор МихајловичСанкт Петербург

Како прво, треба да ја купите самата машина за капсули, а потоа да земете тест серии на капсули од различни добавувачи за да го проверите нивниот квалитет. Веќе подолго време избиравме снабдувач на нормални мазни капсули. Постојат многу супстандардни капсули на пазарот, кои не се работа, туку маки.

Соколова ЕленаГрадот Новосибирск

Во „MiniPress“ за набавка на лабораториска машина за полнење на капсули, споредовме неколку параметри, на пример: цена, моќност и технички параметри, цена на резервни делови, време на испорака, гаранција и услови за поправка. За сите наведени параметри беше најдобар. Опремата беше испорачана и инсталирана во согласност со договорените услови на договорот. Во овој процес, опремата работеше без дефекти и немаше потреба да се заменуваат резервни делови и одржување.

Гаврилов Г.С.., Firn X CJSCКанти-мај АО

Предностите вклучуваат сигурност, квалитет, сигурност и леснотија на одржување. Не се појавија недостатоци во практиката на употреба.

Филипов ЕвзиОриол

Итно потребна опрема за лабораториски тестови на капсули. Нарачавме лабораториска капсула машина од Minipress. Бевме задоволни од резултатот.

Громов АрхипИнженер, Томск

Се обративме за избор на опрема за лабораторија. Откако детално го проучуваше нашето производство, менаџерот ја зеде капсулната машина CAP-01.

Самоилова Евгенија Јуријевна, Налчик

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  лаптоп машина за капсула капа-01.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: