Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 11)

Опрема за Ноември 2017 година

Школка за атомизатор на распрскувач за раце за таблети WS-01

413

922218
 • Спреј пиштол со компресор за миење на воздухот и обложување
 • Спреј пиштол со компресор за миење на воздухот и обложување
 • Спреј пиштол со компресор за миење на воздухот и обложување

Рачен пиштол за прскање за прскање на супстанциите што ја формираат лушпата на таблети, драгети и ореви. Се користи во комбинација со котли за панирање. Обезбедува униформа и економична администрација на таблети во боја. Тежината е 8 кг. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на таблети и дражеи. Направено од материјали според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за обвивки од таблети за обложување ....

Машина за производство на котли БР-30

355

921632
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 30 мм

Полуавтоматска машина за производство на топки (гранули, драгети, котли) од пластични маси. Погодно е за топки со дијаметар од 15 до 30 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на топки. Продуктивност 20-30 кг на час. Максимална механизација на упатството. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за производство ...

Прес за ротациони таблети RZ-5

302

921104
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав

Модерен модел на компактен ротирачки преса за таблети за пресување таблети со максимален дијаметар од 13 mm со употреба на 5 пара удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност на 9600 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Овој модел ...

Прес Ротари таблета RZ-17N

305

921132
 • Опрема за таблети во прав

Ротирач на таблети за пресување таблети со дијаметар до 20 мм. Инсталирани 17 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 36,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 6 тони. Погодно ...

Гранулатор за сува гранулација на прашоци GK-25

416

922246
 • Индустриски гранулатор за гранулација на сув прав
 • Индустриски гранулатор за гранулација на сув прав

Притиснете гранулатор на прав користејќи технологија за суво гранулирање. Големината на гранулот на излез од 0,3-2 мм. Обликот на гранулите е грицка. Суво притискање во плочи со нивно последователно уништување во готови гранули. Индустриски гранулатор за сува гранулација на прав во фармацевтската индустрија. Продуктивност 1-6 кг на час. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за производство на гранули од прав кои не можат да се навлажнат ....

1 ... 9 10 11 12 13 ... 36