Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 7)

Опрема за 2017 година

Крем за емулгатор и мази ИТА-09-50

319 година

921271
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми

Индустриски емулгатор на крем и мази. За употреба во фармацевтската и козметичката индустрија. Модел од 50 литри. Производство Италија. Тежина 350 кг. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 316. Ние нудиме детални упатства за поставување на емулгаторот. Пред да се испрати на клиентот, емулгаторот се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Лабораториски загреан миксер за течности МТ-50

371

921793
 • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
 • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
 • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
 • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
 • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер
 • Машина за греење со микробранови течности со вграден магнетски миксер

Единствена лабораториска машина за клупи, комбинирајќи програмабибилно микробраносно загревање на течност со вграден магнетски миксер. Брзината на мешање на течноста е прилагодлива. Стаклена колба за 2 литри. Може да се користи во лабораториите и пилот-фармацевтската и прехранбената индустрија. Температурата на загреаната течност се одржува автоматски. Тајмер за спиење. Направено од не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел ...

Крем за емулгатор и мази ИТА-09-20

319 година

921270
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми

Индустриски емулгатор на крем и мази. За употреба во фармацевтската и козметичката индустрија. Модел од 20 литри. Производство Италија. Тежина 300 кг. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 316. Ние нудиме детални упатства за поставување на емулгаторот. Пред да се испрати на клиентот, емулгаторот се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Пластична машина за полнење ББ-151

416

922244
 • Автоматска опрема за полнење на течности во пластична амбалажа
 • Автоматска опрема за полнење на течности во пластична амбалажа

Компактна машина за полнење течности во мека пластична кеса. Се користи за флаширање на топла лушпа на лековити билки. Машината формира кесички од валана пластика. Обезбедени се филтри за течност и греење. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 480 ампули на час. Тежината е 65 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред…

Крем за емулгатор и мази ИТА-09-10

318

921262
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми
 • Индустриски хомогенизатор за ослободување на мази и креми

Индустриски емулгатор на крем и мази. За употреба во фармацевтската и козметичката индустрија. 10-литарски модел. Производство Италија. Тежината е 250 кг. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 316.

1 ... 5 6 7 8 9 ... 57