Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 33)

Опрема за 2017 година

Автоматска машина за капсули NJ-200

392

922049
 • Капсули во прав за капсули со тврд желатин
 • Капсули во прав за капсули со тврд желатин
 • Капсули во прав за капсули со тврд желатин
 • Капсули во прав за капсули со тврд желатин
 • Капсули во прав за капсули со тврд желатин
 • Хард желатински капсули со големина 5
 • Хард желатински капсули со големина 4
 • Цврсти желатински капсули со големина 3
 • Хард желатински капсули со големина 2
 • Цврсти желатински капсули со големина 1
 • Цврсти желатински капсули со големина 0
 • Хард желатински капсули со големина 00

Автоматска машина за полнење на тврди желатински капсули со големина на прашок 00,0,1,2,3,4. Максимална изведба за капсули со гранули од 85,000 капсули на час. Максимална изведба за капсули со прав од 120.000 капсули на час. Автоматски пакувач во прав за тврди двокомпонентни капсули со желатин. Идеално за употреба во производство на капсули. Тежината е 1500 кг. Се користи за сите стандардни големини на тврд желатин ...

Таблета и капсула блистер машина MN-80

357

921696
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер

Автоматска блистер машина за пакување плускавци на таблети, капсули со желатин и дражеи. Максималната големина на блистер е 70x100 mm, длабочината на ќелијата е 26 mm. Компактна големина и тежина. Погоден за употреба при производство на мали серии и пакување таблети и капсули со желатин. Продуктивност 2400 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални ...

Котел за премачкување филм BG-150

415

922275
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Модерен модел на тава за обложување за нанесување на филмска облога на површината на таблети и драгети. Машината е опремена со нов компјутерски контролен панел, систем за контрола на температурата и екран на допир, обезбедува лесна употреба, висока ефикасност, заштеда на енергија, како и лесно чистење и безбедност. Се вчитува 150 кг. Тежина 900 кг. Погоден за употреба во индустриското производство на таблети и дражеи. Максимална автоматизација ...

Вакуум транспортер во прав со вител воздушна пумпа ZK-06

419

922320
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Материјали и прашоци на рефус опрема за вакуум
 • Систем за пренесување на вакуум во прав

Систем за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користат пневматски вакуумски и пумпни воздушни пумпи. Користејќи го овој систем за пренесување вакуум, масовните материјали и прашоците можат да се напојуваат од резервоарот за складирање до миксери, реактори, силоси, преси за таблети, линии за пакување, вибрирачки екрани и други видови фармацевтска и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ...

Преса за таблети UNIC 600

295

921082
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм

Модерен дизајн за притискање на 1 таблета. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. За разлика од другите лабораториски преси, силата се пренесува преку менувачот, без инерцијални замаеници. Овој модел на печатот ви овозможува да произведувате таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени ...

1 ... 31 32 33 34 35 ... 57