Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 22)

Опрема за 2017 година

Рачна машина за капсули CAP-21

354

921660
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Рачна машина за полнење прав од капсули со тврда желатин со големина 1. Механичка машина за пополнување на капсули. Рачен пакувач за тврди двокомпонентни желатински капсули од (два дела). Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Во една операција, пополнети се 200 капсули. Продуктивност 1600 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална механизација ...

Машина за полнење таблети и капсули FF-02

394

922062
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули

Автоматска машина со двоен вибрационен систем за броење и пополнување таблети и капсули со желатин, за инсталација во линија на пакување желатински капсули и таблети во пластични шишиња. Посебен систем за хранење таблети или капсули е направен во форма на бранови. Се хранат со вибрации со прилагодлива стапка на проток. Капсулите или таблетите се сметаат за оптички сензори. Продуктивноста е најмногу 100 шишиња во ...

Прес Ротари таблета RZS-24

304

921166
 • Прес за ротациони таблети

Ротационо автоматско притискање на таблети со функција пред притискање за производство на таблети со дијаметар до 13 mm. Инсталирани 24 пара алатки за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност од 43.200 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притискање ...

Рачна машина за капсули CAP-20

353

921652
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Мануелна машина за полнење со тврда желатин во прав во прав
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Рачна машина за полнење во прав на капсули со тврд желатин со големина 0. Механичка машина за пополнување на капсули. Рачен пакувач за тврди двокомпонентни желатински капсули од (два дела). Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Во една операција, пополнети се 200 капсули. Продуктивност 1600 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална механизација ...

Вакуум лиофилизиран фен за замрзнување RL-06

334

921468
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Индустриски фен за сушење замрзнување на замрзнување со површина од 0,1 до 0,81 м2 со тежина од 400 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Бројот на полици е од 1 до 6. Системот за управување го одобрува Управата за храна и лекови на Соединетите држави. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија ....

1 ... 20 21 22 23 24 ... 57