Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 21)

Опрема за 2017 година

Пневматски печат ИТА-06

299

921108
 • Прес-таблет за таблети
 • Прес-таблет за таблети
 • Прес-таблет за таблети
 • Прес-таблет за таблети
 • Прес-таблет за таблети
 • Прес-таблет за таблети
 • Прес-таблет за таблети
 • Прес-таблет за таблети

Лабораториски автоматски пневматски преса за таблети за фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија, во металургија во прав за производство на таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 6 до 15 мм, висината на таблетите до 10 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 20 мм. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети од најразлични ...

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-08

324

921356
 • Лабораториска опрема за истражување и контрола на квалитетот на фармацевтски суровини и готови производи

Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули, итн. Има осум тенкови и осум лопати, од кои шест тенкови и шест лопати се наоѓаат пред, а другите две во задниот дел. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Циркулира проток на вода ...

Заштрафен транспортер на прав SF-10

420

922317
 • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
 • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
 • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
 • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
 • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
 • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
 • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали
 • Опрема за снабдување со прав и рефус материјали

Завртки систем за напојување во прав во акумулатори на машини и резервоари за складирање. Користејќи го овој транспортер за завртки, материјалите може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер, реактор, бункер, таблета, машина за пакување, вибративно сито и друга фармацевтска, храна и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето на прав и ќе се обезбеди усогласеност на ГМП. Изведба…

Автоматска стакло ампула за полнење и запечатување АЛГ-01

397

922086
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени ампули за фармацевтско производство. Продуктивноста е 8000 ампули на час. Дозирање на ампули 1-2 мл. Тежина 400 кг. Автоматско, економично и лесно ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Одговара на ...

DJ-04D течност за миксер за течности

333

921449
 • Мотор миксер е дизајниран да меша мешавини и течности

Мотор миксер е дизајниран да меша мешавини и течности. Автоматизација. Леснотија на управување. Брзините на читање и времето може да се постават во секое време. Поставените и реалните податоци можат да се прикажат наизменично. Ние ви нудиме детални упатства за поставување на овој модел на течен миксер. Пред пратката, миксерите се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови во залиха и ...

1 ... 19 20 21 22 23 ... 57