Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 18)

Опрема за 2017 година

Рачна машина за полнење на капсули ITA-05

307

921190
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Рачен капсулатор за таблети за полнење на тврди желатински капсули со прав, механичка машина за полнење со капсули, рачен пакет за тврди двокомпонентни капсули со желатин од (два дела). Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Продуктивност 1800 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Производство Италија. Максимална механизација на упатството. Направено од квалитет ...

Распрскувач за маса и маст во цевки ITA-04

313

921245
 • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
 • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
 • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
 • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
 • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
 • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
 • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем
 • Рачна работна машина за дозирано полнење на цевки со маст и крем

Машина за дозирање на таблети за полнење цевки со маст и крем е изработена од челик, алуминиум и тефлон за да се забрза процесот на чистење. Исто така, постои јазол за стегање на крајниот раб на цевката. Продуктивност 500 цевки на час. Се користи за сите стандардни големини на пластични и алуминиумски цевки. Производство Италија. Максимална механизација на упатството. Направено од не'рѓосувачки челик AISI ...

Лабораториски крем за емулгатор ITA-10

314

921254
 • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
 • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
 • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
 • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
 • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
 • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
 • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
 • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика

Единствен патентиран емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика. Производство Германија-Италија. Изработено од не'рѓосувачки челик AISI 316 според GMP стандардите.

Полу-автоматска машина за блистер ITA-011

316

921273
 • Полуавтоматска машина за лабораториски блистер

Десктоп блистер машина за полнење капсули или таблети со празно од плускавци. Стегач и заварувачка алуминиумска фолија. Со функција на полнење клетки автоматски. За употреба во лаборатории и експериментално производство на лекови. Производство Италија. Европска квалитетна изработка, нерѓосувачки челик AISI 316.

Патен котел ДК-60

376

921875
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Тавата се користи за нанесување полирани органски лушпи, како и школки засновани на шеќерен сируп и полимери за храна на таблети, драгети, капсули, ореви, гуми за џвакање. Модификација DK-60 има интегриран систем за прскање со школка. Продуктивноста е 15 кг на час, дијаметарот на бакар е 600 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на дражеи. Максимална рачна механизација ...

1 ... 16 17 18 19 20 ... 57