Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 13)

Опрема за 2017 година

Таблет диспензерот на мази и креми ITA-02

317

921273
 • Пневматска машина на врвот на бенч за дистрибуција на течности, креми и мази.
 • Пневматска машина на врвот на бенч за дистрибуција на течности, креми и мази.
 • Пневматска машина на врвот на бенч за дистрибуција на течности, креми и мази.
 • Пневматска машина на врвот на бенч за дистрибуција на течности, креми и мази.

Пневматска машина на врвот на бенч за дистрибуција на течности, креми и мази. Се користи во лаборатории и експериментално производство на фармацевтски и козметички препарати. Производство Италија. Висококвалитетна изработка. Материјали AISI304 не'рѓосувачки челик. Се размислува за лесно перење и промена на материјалите за издавање.

Лабораториски мелница PRO-02

349

921597
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина

Автоматска лабораториска мелница од типот нож со вчитување на суровини. Дизајнот не дозволува контрола на фракцијата на добиениот материјал на излезот. Преземете до 300 грама. Чеканите ротираат на 2500 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за да се добие прав, во хемиската индустрија и во другите индустрии. Ние нудиме целосен опсег на услуги: ...

Машина за производство на котли БР-10

354

921644
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм
 • Опрема за производство на дражеи и котли со дијаметар до 12 мм

Полуавтоматска машина за производство на топки (гранули, драгети, котли) од пластични маси. Погодно е за топки со дијаметар од 4 до 12 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на топки. Продуктивност 3-4 кг на час. Максимална механизација на упатството. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за производство ...

Сушач за замрзнување на вакуум LG-50

437 година

922473
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Индустриски фен за сушење замрзнување на замрзнување со површина од 0,7 м2 тежи 800 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Број на полици 4. Идеални за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Замрзнувачот е технички пристап кој може однапред да ги замрзне аквиферите, а потоа да ја издигне водата во вакуумска дестилација до ...

Ротирачки преса за таблети RZW-31

305

921155
 • Опрема за производство на таблети

Брзи ротациони таблети притиснете за притискање на таблети со дијаметар до 22 мм. Инсталирани 31 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 135,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 8 тони ....

1 ... 11 12 13 14 15 ... 57