Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 3)

Опрема за Ноември 2017 година

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-08D

324

921072
 • Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули
 • Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули

Се користи анализатор на растворање за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин во лабораторијата. Има осум тенкови и осум лопати, од кои шест тенкови и шест лопати се наоѓаат пред, а другите две на задниот дел. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Циркулира проток на вода ...

Индустриско вибрирачко сито VS-06

438

922211
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи

Индустриско вибрирачко повеќе нивоа сито за употреба во производството. Регулирање на бројот на нивоа од 2 до 6 парчиња. Дијаметар на екранот 600 мм. Тежината на опремата е 140 кг. Вибрирачкиот екран може да се користи за да се отстрани загадувањето и да се отстранат грутките од сувите честички на прашоците за храна. Сепараторите ги исполнуваат барањата на GMP и FDA стандардите, користените материјали се во согласност со строгите технички барања на храна и фармацевтски производи. ...

Машина за полнење шишиња со силика гел FS-07

395

921777
 • Автоматска машина за полнење силика гел
 • Автоматска машина за полнење силика гел
 • Автоматска машина за полнење силика гел
 • Автоматска машина за полнење силика гел

Автоматска машина за пакување на вреќи со силика гел во пластични шишиња за инсталирање на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња во линија за пакување. Посебен систем за хранење индивидуални кесички од силика гел во пластични шишиња од бункерот пред да се наполнат со таблети или капсули. Силика гел обезбедува отстранување на влага за време на складирање на лекови во пластични шишиња. Продуктивноста е максимум 120 шишиња во минута. Тежина…

Машина за полнење на рефус материјали во хартија и пластични кеси SD-50

441

922239
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи

Полу-автоматска машина за мерење на масовни материјали во пластични или повеќеслојни хартиени кеси со пирсинг на работ. Можете да користите вреќи за производ со тежина од 5 до 50 кг. Можно е да се заврши со автоматски систем за внесување на производот во бункер. Продуктивност 400-500 кеси на час. Тежина 500 кг. Материјалите во контакт со производот се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства ...

Лабораториски таблет и тестер на јачина на пелети TT-03

351

921340
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите

Професионален лабораториски мерен уред за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите. Направено од не'рѓосувачки челик и обложено со хром. Индикатор со голема прецизност со читања за снимање. Постојат три дополнителни брегови за таблети и гранули. Преносен и лесен за ракување, уредот се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн ....

1 2 3 4 5 ... 36