Се препорачува сигурна услуга

Опрема за Ноември 2017 година

Прес за ротациони таблети RZY-30

306

920809
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Брза брзина на вртење на таблети за притискање на таблети со дијаметар до 13 mm. Инсталирани 30 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност на 128,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 8 тони ....

Прес за ротациони таблети RZY-27

306

920808
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Брзи ротациони преси за таблети за пресување таблети со дијаметар до 20 мм. Инсталирани 27 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност на 128,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 8 тони ....

Притиснете го ротациониот таблет RZD-35

306

920803
 • Автоматско вртење на таблети за таблети

Брза брзина на вртење на таблети за притискање на таблети со дијаметар до 13 mm. Инсталирани 35 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност на 150,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 6 тони ....

Лабораториски миксер во прав ITA-07

315 година

920892
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки
 • Лабораториски миксер за топки и лопатки

Единствена мултифункционална лабораториска мешалка за мешање прав. Има пет различни контејнери со уреди за мешање (лопати, топки). Производство Италија. Оптимален модел за лаборатории и продукции кои користат мешање прашоци во мали дози. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 316.

Табела Врв со вакуум запечатувач ИТА-08

311

920857
 • Вакуумски пакувач за пластични кеси
 • Вакуумски пакувач за пластични кеси
 • Вакуумски пакувач за пластични кеси
 • Вакуумски пакувач за пластични кеси
 • Вакуумски пакувач за пластични кеси
 • Вакуумски пакувач за пластични кеси
 • Вакуумски пакувач за пластични кеси

Десктоп машина за запечатување на пластични кеси / пакети со создавање вакуум во внатрешноста на пакетот. За лабораториска употреба и мало производство. Производство на вакуум машини Италија. Тежина 10 кг. Европска изработка, материјали - квалитетен не'рѓосувачки челик AISI 304.

1 2 3 ... 36