Се препорачува сигурна услуга

Опрема за Април 2017 година

Диспендер во прав во пластични шишиња PR-15

383

921580
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав

Автоматска опрема за дозирано полнење прашоци и гранули во пластични шишиња и обвивка со капаци. Автоматско напојување празни ампули и капачиња од канти. Дозирањето се прилагодува со распрскувачи во прав. Продуктивност 1800 шишиња на час. Тежина 550 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние ви нудиме детални упатства за поставување опрема за дозирање и заградување. Пред да се испрати на клиентот, машините се проверуваат ...

Автор за полирање на капсули со гел HS-10

382

921579
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин

Автоматска опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин. Погодно е да се отстранат честичките во прав од капсулите откако ќе се наполнат со прав во капсулатори. За употреба во фармацевтското производство на капсули со желатин. Продуктивноста е до 2500 капсули во минута. Се користи за сите стандардни големини на желатински капсули 000,00,0,1,2,3,4,5. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални ...

Картонска кутија Целофанатор FB-17

382

921574
 • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
 • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
 • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
 • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан

Автоматска машина за индивидуално завиткување на целофан картонски кутии со лекови и козметички производи. Просечната продуктивност е 60-120 кутии во минута. Автоматски кутии за напојување. Погоден за употреба во фармацевтската индустрија за пакување на целофан на таблети и капсули со желатин. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување на пакување ...

Хоризонтален полирач за таблети ZW-13

381

921560
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет

Автоматска опрема за отстранување на прашина од таблети. Погодно е за отстранување на честички во прав од таблети добиени на сите модели на преси за таблети. За употреба во фармацевтско производство на таблети. Продуктивност до 500.000 таблети на час. Се користи за сите стандардни дијаметар на таблети од 5 mm до 20 mm. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални ...