Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година (Страница 13)

Опрема за 2018 година

Како да се организира течна линија за полнење?

6490

983004
 • Пополнување на ќелии
 • Пополнување и капаче за шишиња
 • Линија на шишиња
 • Опрема за шишиња

Првото нешто што ви треба е финансирана маса, од која празните лименки ќе одат до линијата за флаширање. Вториот е линијата за флаширање. Се состои од 16 диспензери лоцирани на една линија по ред. Секој диспензерот обезбедува одредена боја на боја. На транспортерот, празните шишиња во износ од 16 парчиња спаѓаат под цевките на диспензерите. Останатите шишиња се држат назад од автоматските брави. Willе биде можно да се прилагоди добиточната храна ...

Како да се развие процесот на екстракти?

6484 година

982943
 • Шиширање на екстракти
 • Опрема за екстракти
 • Производство на екстракти
 • Добивање екстракти

Еве ги моите совети за вас. 1. Постојат две технологии за екстракција. Вода и алкохол. Очигледно, користите вадење вода. Полесно е само на прво ниво. Но, многу е скапо да се произведуваат дополнителни производи во иднина. Да речеме дека имате воден екстракт и треба да добиете прав. Прво, приносот на готовиот прав за време на сушењето е многу мал. Оние. ќе треба да потрошите ...

Како да се организира производство на мешање во прав?

6472 година

982820 година
 • Организација за мешање на прав
 • Прашок за мешање
 • Индустриско производство на врие и таблети со шеќер
 • Торбирање

Миксер во облик на V, во кој внатре има вратило со ливчиња, што ги крши протоците на прав, дополнително мешајќи го. И во принцип, не постојат универзални миксери во прав кои се ефикасни во 100% од случаите.

Како да изберете опрема за фармацевтско производство?

6465 година

982759
 • Фармацевтска опрема
 • Опрема за фармацевтско производство
 • Опрема за екстракти
 • Вари производство како бизнис

1. Купете опрема една по една. Првиот дојде, го плати следното. Така, можете да го проверите снабдувачот и квалитетот на самата опрема. 2. Изберете опрема не по список, туку со задолжителна дискусија за деталите на секоја опрема и за својствата на вашите суровини. Една опрема работи добро со една суровина и една брашно со друга.

Како да се развие фармацевтско производство?

6465 година

982758
 • Фази на организација на фармацевтско производство
 • Организација на фармацевтско производство
 • Производство на екстракти
 • Пополнување на пакување

Еве ги моите совети за вас. 1. Треба да изберете примероци од производите што ќе ги произведувате. Испитајте ги сите параметри за секоја ставка. За таблети - каков дијаметар и дебелина се, дали има заштитна обвивка, каков вид пакет, колку таблети има во еден пакет, големини на пакетите, дали ќе има пакет во картонска кутија? дали ќе има апликација ...

1 ... 11 12 13 14 15 ... 35