Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година (Страница 12)

Опрема за 2018 година

Како да се организира производство на капсули со желатин?

6536 година

983466
 • Производство на капсула со желатин
 • Екапсулација
 • Меки капсули со желатин
 • Производство на капсула со желатин

1. Оваа опрема е привлечна само затоа што е достапна во Русија и не мора да ја чека. 2. Цената е многу пониска отколку што сега купувате нова опрема. 3. Доколку сакате, можете да поканите (за пари) специјалисти од фабриката и да организирате сè во Русија, можете да нарачате резервни матрици без никакви проблеми во која било друга фабрика.

Како да се развие процесот на капсулација на прав?

6530 година

983405
 • Обука за капсулација
 • Производство на капсула со желатин
 • капсули
 • Производство на капсула со желатин

Сакате да го вклучите прав во капсули со тврд желатин. Сакам да споделам со вас некои информации што можат да помогнат да се преиспита потребата за купување на некои видови опрема од вашата листа. Обично прав има добри и слабо лабави. За извршување на полнење на тврди желатински капсули со вакви прав, постојат два вида опрема: 1. Она што ви препорачувам да го користите (одлични автомобили ...

Како да се организира производство на гранули?

6498 година

983088
 • Процесот на гранулација
 • Обука за гранулација
 • Процес на гранулација
 • Производна гранулација

За гранулацијата. Сами по себе, честичките од сув прав не се формираат во гранули. Прашокот мора да се навлажни со течност со врзивно средство што се додава на неа. Ова може да биде шеќер во прав, воден раствор на желатин и еден куп супстанции кои обезбедуваат лепење на честички заедно. Оние. треба да земете пудра и малку течност со средство за врзување. Тогаш ви треба преку ...

Како да се развие процесот на гранулација на прав?

6495 година

983053
 • Гранулација на прав
 • Гранулација на прав во производството
 • Производна гранулација
 • Обука за гранулација

Еве ги моите совети за вас. Сега најважната работа во врска со можноста на гранулаторот да прави гранули од потребниот квалитет. Во суштина, гранулаторот е едноставен механички уред кој брише навлажнет прав низ дупки во решетка или нерѓосувачки челик. Гранулатор - Не меша прав - Не навлажнува прашок - Не меша влажен прав - Не суши гранули - не ...

Како да се организира флаширање во пакување со ќелии?

6493

983036 година
 • Пополнување на пакување
 • Линија за полнење на ќелии
 • Опрема за шишиња
 • Пополнување на ќелии

1. Критичниот дел. Текстот беше логичен само до местото каде што беше посочена потребната продуктивност од 150.000 парчиња месечно. Веројатно ќе бидете изненадени, но ако однесете 25 работни дена, тогаш ова е само 6.000 парчиња на ден. И ако претпоставите работен 8-часовен ден, тогаш треба само да истурите - 750 шишиња на час. ЗА…

1 ... 10 11 12 13 14 ... 35