Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Ноември (Страница 5)

Опрема за Ноември 2018 година

Заинтересирани за машина за вакумско пакување

6961 година

987600
 • Ние сме заинтересирани за вакуум машина за пакување
 • Вакуумски пакувач за пластични кеси
 • Машина за вакуумско пакување
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина

Прашање од клиенти: Ние сме заинтересирани за вакуумска амбалажа за запечатување на пластични плускавци. Може да ви помогнете при изборот на опрема? Постојат многу модели на вашата страница, но изгубени сме со изборот, ве молиме, помогнете ни. Производот е шприц во пластичен блистер, приближно, како што е прикажано на фотографијата во прилогот. Целта е да се отстрани воздухот од блистер (создадете вакуум), потоа залемени ...

Заинтересиран за моделот Супер Прес

6958

987569
 • Прес таблет
 • Таблетпрес за фармацевтско производство на таблети во прав
 • Заинтересиран за моделот на супер печат
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули

Прашање за клиенти: Заинтересиран за моделот Супер Прес. Би сакал да знам дали е можно да се прилагодиме на гранула должина од 5-7 мм и со дијаметар од 2-3 мм? Ако не, кажи ми сличен уред, притисокот е околу 10 атмосфери. Исто така заинтересирани за бројачот на таблети и капсули YL-1. Дали ќе биде можно да се бројат гранулите со големини дадени погоре? Одговор од МИНИПРЕС: Пред сè, благодарам ...

Заинтересирани се за полуавтоматска опрема за полнење на капсули

6956

987553
 • Заинтересирани се за полуавтоматска опрема за полнење на капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Пакет за контра и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули

Прашање за клиент: Заинтересирани за полуавтоматска опрема за полнење на капсули. Исто така, постојат голем број на прашања: 1. Со оглед на својствата на боење на нашиот прав, колку бетонски плочи (отстранливи дискови) се вклучени? (имаме 12 бои, колку ќе ни требаат кога ја менуваме секоја боја на секои 5 дена). 2. Во најголем дел, ние сме заинтересирани за капсули со големина "3", колку е ефикасноста на капсули со оваа големина ...

Заинтересирани за купување и поставување линија за пакување и пакување

6950 година

987490
 • Машина за полнење во пакети со допир
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Јас сум заинтересиран за купување и поставување линија за пакување и пакување
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи

Прашање за клиенти: Поздрав, Минипрес! Јас сум заинтересиран за купување и поставување линија за пакување и пакување. Оваа линија е неопходна за таблетирање на прав од Бери и зеленчук со засладувач (и неколку други компоненти во прав). Обемот на готови таблети се планира околу 10 милиони парчиња месечно. Големината на таблетата е 12x12x6 со заоблени агли, тежината е 1 g. (видете ја фотографијата во додатокот). Ме интересира и јас ...

Ме интересира лабораториска опрема

6947 година

987459
 • Ме интересира лабораториска опрема
 • Лабораториски гранулатор за влажни гранулациони типови на клупа
 • Лабораториски гранулатор
 • Лабораториски гранулатор за влажни гранулациони типови на клупа

Прашање за клиенти: Здраво! Јас сум заинтересиран за лабораториска опрема: 1. ротационен преса за таблети; 2. гранулатор на миксер; 3. гранулатор за сушење. Можете ли да испратите информации за овие позиции? (опис, приближна цена) Одговор од MINIPRESS: Со задоволство ќе ви помогнеме при изборот на опрема! Сепак, откако го примивме вашето писмо, видовме одредени противречности во барањето. Ајде да дознаам во ред. Вие укажувате дека опремата е потребна за лабораторијата, но ...

1 ... 3 4 5 6 7