Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Ноември (Страница 4)

Опрема за Ноември 2018 година

Заинтересирана е опрема за пополнување капсули во лименки

6976 година

987756
 • Потребно е мешалка за производство на протеини.
 • Автоматска машина за напојување на капакот проследена со капаче за шише
 • Миксер во форма на V
 • Автоматска машина за напојување на капакот проследена со капаче за шише

Прашање за клиенти: Ние сме заинтересирани за најевтината верзија на опрема за полнење капсули (големина 2) во конзерви од 75 ml и 40 ml со мазен капак. Продуктивност 30-100 лименки во минута. Не ја сметаме автоматската линија заради финансиската страна, но проектот треба да биде пуштен во употреба. Можете ли да советувате како да го направите тоа по најниска цена? Одговор од MINIPRESS: Благодарам за довербата. На…

Ни треба мелница што може да меле трева буквално до прашина

6973 година

987725 година
 • Продолжување на разговорот со вас на гранулаторот
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Гранулатор во прав
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици

Прашање за клиенти: Јас сум ангажиран во собирање и продажба на лековити растенија. Сакам да им понудам на купувачите растителна ситно земја. Ни треба мелница што би можела да ја меле тревата буквално во прав. Што можете да советувате од вашиот асортиман? Не ми требаат високи перформанси, затоа што бизнисот на почетокот на развојот и обемот е сè уште мал. Со нетрпение очекувам да слушнам од вас и веднаш има неколку важни ...

Направете понуда за хеликоптер од зелена трева и коренови култури

6970 година

987693
 • Направете понуда на хеликоптерот
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Автоматска мелница
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици

Прашање за клиент: Направете комерцијален предлог за зелена трева и корен исечок со продуктивност од 5 тони на час, мелење фракција од 5 мм до 10 мм. Одговор од МИНИПРЕС: Мило ми е што не контактирате специјално. Willе се обидеме да ви понудиме најдобро решение, по разјаснување на некои информации.

Ве замолувам да понудите опции за опрема за притискање

6967 година

987662
 • Ве замолувам да понудите опции за опрема за притискање
 • Опрема за таблетирање сол во таблети
 • Хидрауличен печат
 • Опрема за таблетирање сол во таблети

Прашање за клиенти: Ве молиме, понудете опции за опрема за притискање за производство на таблети за детергент. Геометрискиот облик на компримираната таблета е правоаголник / издолжен октагон, приближни димензии 32-38мм * 20-26мм, висина 10 мм. Пожелно е да се работи во рачни и автоматски режими. Притиснатиот материјал е хетерогена гранула, во врска со која е неопходно да се дебагира притискањето.

Разгледајте ја можноста за производство и снабдување на линија за запечатување на цевки

6964 година

987631
 • Преси за рака
 • Рачен лабораториски печат
 • Заптивка цевка
 • Полу-автоматска ултразвучна машина за запечатување на рабовите на пластични цевки

Прашање за клиенти: Добро попладне! Разгледајте ја можноста за производство / снабдување на линија за запечатување, полнење со прав и финално запечатување на цевката (цртање во прилогот). Треба да залепите еден раб, како што разбравме, за да не се истури прашокот, а исто така прашокот треба да се набие во цевката. Нели? Ние нудиме следнава верзија на организација на оваа работа. Ајде да користиме преса за таблети за да го извлечеме вашиот прав во таблети ...

1 2 3 4 5 6 7