Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Октомври (Страница 6)

Опрема за Октомври 2018 година

Како да се организира притискање на прстени со тенки wallsидови?

6434 година

982404
 • Производство на таблети
 • Изработка на прстени со тенки идови
 • Процесот на гранулација
 • Процес на гранулација

Првиот - дури и ако не го земете во предвид фактот дека ќе има дупка во вашата таблета, но само размислете да притиснете таблета со дијаметар од 2,2 - 4,5 мм, тогаш прашањето за снабдување на прав во таква дупка е акутно прашање. Ова е можно само со одредена извонредна проток на прав, или присилена. Буре нема да оди во таква дупка по гравитација. Сега истата задача ...

Како да се развие производство на таблети во прав?

6426 година

982328
 • Развој на таблети во прав
 • Правење пилули
 • Производство на таблети за миење садови
 • Опрема за фармацевтско производство

Предлагам да започнете со дијаметарот на таблетите и нивната проценета дебелина. Ако ова не е обична цилиндрична таблета, тогаш сакам да ја разберам нејзината форма. Ова е неопходно за да изберете модел за печат. Исто така, треба да разберете какви перформанси на печатот ви се потребни во илјадници таблети на час.

Како да се развие процесот на флаширање на јод во шишиња?

6425 година

982311
 • Вметнување јод во шишиња
 • Пополнување на ќелии
 • Шиширање на екстракти
 • Пополнување и капаче за шишиња

1. Дали сакате да користите една машина и за сирупи и за зеленило и за јод ??? Ова воопшто не е практично. Секој пат кога се мие кога се менува еден производ на друг, а зелениот свет и особено јодот е многу специфичен производ. Мојот совет е дека секој производ има своја машина за полнење. 2. Не е наведено какви било разјаснувачки информации - што ...

Како да се развие процесот на полнење течности во шишиња?

6419 година

982250
 • Пополнување и капаче за шишиња
 • Опрема за шишиња
 • Пополнување на пакување

Обично треба да го поврзете секој автомобил со другите во редот. 1. Треба да ги измиете шишињата и да ги исушите пред да ги наполните. Како планирате да работи ова? Измијте и исушете мали серии од ист вид вијала на денот на работа, или за една недела или еден месец? 2. Следно, треба да поднесете празни шишиња до местото на полнење. Имате неколку позиции ...

Како да се развие оригинален бизнис со растително масло?

6409

982155
 • Капсули со растително масло
 • Екапсулација
 • Меки капсули со желатин
 • Производство на капсули со растително масло

Сакам да го привлечам вашето внимание на една опрема и технологија која ќе ви помогне да направите нова линија на деловно работење и да го проширите вашиот асортиман. Мојата компанија произведува опрема и технологија за производство на тркалезни беспрекорни капсули со масло внатре. Денес имаме една машина и 2 технологии за добивање на лушпа на овие капсули - желатин и агар. Желатин и агар ...

1 ... 4 5 6 7 8 ... 27