Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Октомври (Страница 2)

Опрема за Октомври 2018 година

Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав YR-100

6825 година

986083
  • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав YR-250
  • Гранулатор за суво и влажно гранулирање на прав YR-160
  • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав YR-90
  • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав
  • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав
  • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав
  • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав
  • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав

Индустриски гранулатор за сува и влажна гранулација на маси во прав во фармацевтско производство. Продуктивност 30-200 кг на час. Големината на готовите гранули е 0,5-2 мм. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот ....

Како да се организира производство на вриење и таблети со шеќер?

6561 година

983445
  • Опрема за производство на котли
  • Производство на Бојл
  • Производство на шеќерна пилула
  • Индустриско производство на врие и таблети со шеќер

БОЛИ. За жал, не посочивте каков вид на вриење сакате да направите. Која продуктивност на час ви е потребна. Во врска со употребата на материјали за котли. Сè што ќе прашате треба да се провери во реални услови. Намалете ги овие материјали, дајте им различна вискозност, густина, итн. Ако ја изберете вистинската конзистентност, што може да се реши со производство на каков било текст ...

Како да се организира производство на котли?

6555 година

983384
  • Вари производство како бизнис
  • Машина за производство на котли
  • Купете опрема за производство на котли
  • Бизнис на Бојл

На автомобили за котли. Овој модел го препорачувам за топчиња од 5 и 10 мм. Цената, вклучувајќи заменливи додатоци 6000 УСД цена вклучува испорака на вратата. За топки со дијаметар од 15,20 и 25 мм, треба да земете одделни машини. Не е можно да се направат заменливи вратила. Цената на секој автомобил е 3000 УСД. Цената вклучува испорака до вратата.

Како да се организира сметката и пакувањето на капсулите?

6555 година

983382
  • Тегли за полнење капсули
  • Капсули за полнење
  • Линија за полнење на капсули
  • Капсули за броење и пополнување

Се разбира, во конзерви има контра-пакувачи на капсули. Треба да разберете каков вид на перформанси се бара. Целиот процес на полнење на прав со капсули е поделен на 3 независни операции: а) автоматско сортирање на празни капсули во калап. б) пополнување на капсулното тело со прав; в) комбинирање на капакот на капсулата со каросеријата и влегување внатре. Процесот на автоматско сортирање на празни капсули во калап се одвива доста ...

Како да се организира производство на капсули со желатин со прав?

6551

983351
  • Капсула со желатин
  • Производство на капсули во прав
  • Меки капсули со желатин

Еве список на прашања што треба да се земат предвид при изборот на машина за полнење капсули. 1. Дали имате готови суровини за да ги спакувате во капсули, или треба дополнително да ги подготвите овие суровини (на пример, да ги мелете во хомогена маса, или да ги мешате со други прашоци) ??? Капсулите доаѓаат во различни стандардни големини, на пример, 00,0,1,2,3,4 2.Се веќе решете за големината ...

1 2 3 4 ... 27