Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 49)

Опрема за 2017 година

Автор за полирање на капсули со гел HS-10

383

921917
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин
 • Опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин

Автоматска опрема за полирање и отстранување на прашина од капсули со тврд желатин. Погодно е да се отстранат честичките во прав од капсулите откако ќе се наполнат со прав во капсулатори. За употреба во фармацевтското производство на капсули со желатин. Продуктивноста е до 2500 капсули во минута. Се користи за сите стандардни големини на желатински капсули 000,00,0,1,2,3,4,5. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални ...

Картонска кутија Целофанатор FB-17

382

921912
 • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
 • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
 • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан
 • Автоматска машина за завиткување со вообичаена целофан

Автоматска машина за индивидуално завиткување на целофан картонски кутии со лекови и козметички производи. Просечната продуктивност е 60-120 кутии во минута. Автоматски кутии за напојување. Погоден за употреба во фармацевтската индустрија за пакување на целофан на таблети и капсули со желатин. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување на пакување ...

Хоризонтален полирач за таблети ZW-13

381

921898
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет
 • Опрема за автоматско отстранување на прашина на таблет

Автоматска опрема за отстранување на прашина од таблети. Погодно е за отстранување на честички во прав од таблети добиени на сите модели на преси за таблети. За употреба во фармацевтско производство на таблети. Продуктивност до 500.000 таблети на час. Се користи за сите стандардни дијаметар на таблети од 5 mm до 20 mm. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални ...

Миксер во прав во облик на ВМ-ВМ-20

369

921781
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав

Индустриски миксер во облик на V во форма на материјали за рефус во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска квалитетна изработка, материјали - AISI 304 не'рѓосувачки челик. Нето волумен - 14 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Миксер во прав во облик на ВМ-ВМ-14

369

921780
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав

Индустриски миксер во облик на V во форма на материјали за рефус во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска квалитетна изработка, материјали - AISI 304 не'рѓосувачки челик. Нето волумен - 14 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

1 ... 47 48 49 50 51 ... 57