Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 47)

Опрема за 2017 година

Автоматска машина за капсули NJ-06

389

921993
 • Автоматска машина за полнење на капсули со тврд желатин
 • Цврсти желатински капсули со големина.000
 • Хард желатински капсули со големина 00
 • Цврсти желатински капсули со големина 0
 • Цврсти желатински капсули со големина 1
 • Хард желатински капсули со големина 2
 • Цврсти желатински капсули со големина 3
 • Хард желатински капсули со големина 4
 • Хард желатински капсули со големина 5

Автоматска машина за полнење на тврди желатински капсули со големина на прав 000,00,0,1,2,3,4,5, А, Б, Ц, Д, E. Продуктивност 60-120 капсули во минута. Автоматски пакувач во прав за тврди двокомпонентни капсули со желатин. Идеално за употреба во производство на капсули. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална процесна автоматизација на процесите. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување на капсула машина ....

Линија на пакување чај во пирамида и плик ТЦ-21

388

921988
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик

Автоматска линија на три машини за индивидуално пакување чај во пирамиди направени од најлон со навој и хартиена ознака, проследена со автоматско пакување во плик на целофан. Просечната продуктивност од 2400-3000 кеси на час. Автоматско напојување. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 880 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Направено од не'рѓосувачки челик по стандарди ...

Машина за пакување кесички со чај и плик TC-16

388

921981
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик

Автоматска машина за индивидуално пакување чај во филтер-кесички од хартија без навој и без ознака за хартија, проследена со автоматско пакување во плик со целофан. Просечната продуктивност од 2200 кеси на час. Автоматско напојување. Торба за шиење од 3 страни. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Направено од не'рѓосувачки челик ...

Шише и машина за перење шишиња SPX-01

387

921973
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња

Автоматска опрема за миење на пластични и стаклени шишиња и шишиња, проследено со напојување или полнење на линиите на подвижниот појас. Автоматско напојување од ротирачкото грамофон. Продуктивноста е 15-100 шишиња во минута. Тежина 1000 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за миење шишиња и шишиња. Пред да ги испратите на клиентот, машините се проверуваат и ...

Машина за полнење на шишиња со транспортер SP-10

386

921967 година
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња

Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња, проследена со напојување или полнење на линиите на подвижниот појас. Автоматско хранење од бункерот за складирање во кое случајно се натоваруваат шишињата. Продуктивност 2000-3000 шишиња на час. Тежина 600 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за ориентирање на шише. Пред да бидат испратени до клиентот, машините се проверуваат и тестираат ...

1 ... 45 46 47 48 49 ... 57